Poročno spodnje perilo

Avtor: 
Zaobljuba.si
Liscino poročo perilo

Verjetno si porabila kar nekaj časa, da si našla tisto PRAVO poročno obleko, ob kateri ti zastane dih, ampak – ali si v tem času pomislila tudi na to, kaj boš nosila pod obleko?

Izbrati pravo spodnje perilo je navsezadnje prav tako pomembno kot sama obleka –  biti mora zapeljivo in udobno hkrati. Nekatere neveste se odločijo, da bodo “sexy” poročno perilo nosile cel dan, druge se odločajo za bolj udobno opcijo in perilo, ki vzbuja ljubezensko vznemirjenost oblečejo šele zvečer, ko “svatje odidejo”.

Da boš izbrala tisto pravo spodnje perilo, smo skupaj z Lisco pripravili zate nekaj nasvetov, ki ti bodo v pomoč. 

Kakšen tip modrčka naj nosim pod poročno obleko?

Izbira poročnega modrčka je prav tako pomembna kot izbira poročnih čevljev, čeprav se nam pogosto zdi, da neveste to povsem zanemarijo. Najbolj pomembno je, da modrček prilagodiš poročni obleki – a kaj, ko so obleke tako različne: nekatere v A-liniji, druge z odprtim hrbtom, tretje z odprtimi rameni … Nekatere neveste se zvečer še preoblečete in ta obleka ima čisto drugačno obliko, pod katero se modrček, ki ste ga nosile pod poročno obleko, ne prilega. Gotovo že imaš podobno izkušnjo z oblačili? Pri Lisci so našli odlično rešitev – modrček Lisca iz serije Unique, izdelan iz mehkega žakarda, ki je eleganten, vendar minimalističen: ne pušča sledi na obleki, hkrati pa omogoča, da ga nosiš na številne načine – povsem prilagojeno izbiri tvoje poročne obleke. Seveda ga lahko nosiš z običajnimi naramnicami ali pa ga zapneš okoli vratu; če želiš pokazati gola ramena, ga obleci brez naramnic ali pa ovij naramnice okoli pasu in si privošči, da obleka z odprtim hrbtom zasije z vso močjo, prsim pa še vedno zagotoviš odlično oporo.

Kakšno vrsto spodnjega perila naj oblečem?

Če imaš princeskasto linijo obleke ali obleko z razkošnim krilom, pri izbiri perila ni veliko omejitev – od zapeljivih tangic, visokih hlačk do brazilk ali popolnoma klasičnega kroja spodnjih hlačk – vse našteto bo lepo pristajalo.

Spodnje hlačke - Lisca

Če pa se obleka popolnoma prilega telesu in je iz tanjše tkanine, potem moraš biti pri izbiri nekoliko bolj pazljiva. V tem primeru svetujemo, da izbereš spodnje hlačke brez šivov in dodatkov, kot je čipka, saj bo obleka tako lepše padala, robovi in šivi pa skozi obleko ne bodo vidni. Izbereš lahko tudi bodi z oporo, ki bo telo še lepše oblikoval.

Poročno perilo - Lisca

Katero barvo spodnjega perila naj izberem?

Večina poročnih oblek je v odtenkih bele oziroma šampanjske barve in perilo kožne barve je najmanj opazno. Čeprav se mogoče sliši protislovno, je belo perilo v večini primerov pod belo obleko veliko bolj vidno. Sicer je večina poročnih oblek iz več slojev in trše tkanine, zato imaš pri teh nekoliko več izbire glede barve. Če boš sledila vraži, da naj bi nevesta nosila tudi nekaj modrega, lahko to upoštevaš prav pri perilu. Lahko pa izbereš Liscino podvezico z modro pentljico in tako zadostiš tradiciji.  Vsekakor se prepričaj, da je tvoj celotni izgled na koncu usklajen in se perilo skozi obleko ne vidi.

Na koncu pa imej v mislih tudi svojega dragega, ki ga lahko na poročno noč pričakaš v prav posebni opravi. 

FOTO: Lisca.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročno spodnje perilo

Avtor: Zaobljuba.si

Da boš izbrala tisto pravo spodnje perilo, smo skupaj z Lisco pripravi... Preberi več

Naslednja objava

Poročna podvezica

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna podvezica spada med nujne modne dodatke prav vsake neveste, za... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+