Poroka je združevanje dveh zgodb v eno

Avtor: 
Nina Kamien Šimnovec
Poročna zgodba

Poznate dekle, ki že načrtuje svojo poroko, čeprav je še samska? Jaz jo in priznam, da sem si pred svojo poroko tudi sama kdaj zamišljala, kako bo potekal ta dan, kakšno poročno obleko bom nosila, kje bom dahnila »usodni da« in seveda najpomembnejše, komu ga bom izrekla.

Priprave na poroko se v ženskih glavah pogosto začnejo že zelo zgodaj in želje, ki jih takrat ustvarimo in razvijamo do zadnjega cvetka na poročnem šopku, so samo naše.

Toda poroka ni samo naša, poroka združuje dve zgodbi v eno in sama sem kmalu spoznala, da je najbolj pomemben element pri organizaciji poroke sodelovanje obeh bodočih zakoncev. Tako meni kot mojemu, zdaj že možu, se je zdelo prav in pravično, da sva pri organizaciji oba prispevala svoje ideje, združevala moči, si razporejala dolžnosti, kar je nenazadnje tudi del bistva zakona. Vzajemnost na vsakem koraku naju je na koncu pripeljala do pravljice, ki sva jo skupaj ustvarila in čas, ki sva ga namenjala temu dnevu, naju je še bolj povezal.

Moj nasvet bodočim nevestam je torej, da svoje partnerje čim bolj angažirajo v priprave na poroko zaradi vseh zgoraj naštetih razlogov in naj se pri tem zabavajo. Poroka je nenazadnje vesel in lep dogodek, zagotovo bi moral biti eden izmed najlepših v življenju, zato naj tudi priprave nanjo potekajo v sproščenem in zaljubljenem duhu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+