OSTANITE ZVESTE SAME SEBI

Avtor: 
Anja Skok
Trendi poročnega ličenja

Marsikatera nevesta se težko odloči, kakšen make up izbrati za svoj poročni dan. Moj nasvet: ostanite zveste sebi in svojemu stilu. 

Če boste izbrale dobro vizažistko, se lahko brezskrbno prepustite njenim čopičem, vsekakor pa ji prej zaupajte svoje želje, razložite ji, kako se običajno ličite in v kakšnem stilu bo vaša poroka. 

Ko nevesta pride k meni na poskusno ličenje, se najprej pogovoriva o poroki in njenih željah ter v kakšnem stilu bo poroka, da sploh spoznam nevesto. Pove mi, kakšno poročno obleko bo imela, kakšno frizuro in poročni šopek, pogovoriva se tudi o njeni koži ter negi. Celoten vtis, ki ga pri pogovoru dobim, je moja iztočnica, preden ji svetujem, kaj bi ji najbolj pristajalo.

 

KAJ PA TRENDI POROČNEGA LIČENJA

Najbolj trendovsko je, da sledite sebi, lahko pa vam dam nekaj nasvetov,  s katerimi zagotovo ne boste zgrešile. Sama vedno poudarim naravno lepoto in ne pretiravam z ličili. Cilj so lepa in sijoča koža, lepo oblikovane obrvi, poudarjeni nevestini atributi, predvsem pa svež in mladosten videz, saj pozornosti ne sme prevzeti make up, ampak nevestin obraz. Izogibajte se pretiranim barvam in na očeh ohranite naravne tone z zabrisanimi prehodi. Ne pozabite na rahlo poudarjena lička in ustnice.

Anja Skok - poročno ličenje

NEGOVANA KOŽA

Bistvo za popolno podlago je dobro negovana koža, zato je pomembno, da se tega lotite že prej. Pijte veliko vode, redno si čistite in vlažite kožo ter obiščite kozmetičarko. Če želite prihraniti, obstajajo recepti za domače pilinge in maske, da si lahko nego naredite kar doma.

Sama neizmerno uživam v svojem delu, najbolj pa sem vesela, ko se nevesta na koncu pogleda v ogledalo in vidim njen zadovoljni nasmeh. Takrat vem, da sem tudi jaz (vsaj malo) pripomogla k popolnosti poročne pravljice.

ZAPOMNITE SI:

- vaš poročni dan je priložnost, da ste v središču pozornosti, zato ne dovolite, da vaš make up zasenči vašo naravno lepoto,

- vsako nevestino ličenje je edinstveno,

- bodite brezčasne, klasične, elegantne in enostavno lepe.

Anja Skok

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+