Vse o poroki na enem mestu

Avtor: 
Petra
Vse o poroki na enem mestu

V šoli ste se učili različnih stvari, a kako si organizirati preprosto najpomembnejši dogodek v vašem življenju, vaše poroke, prav gotovo ne. Po zaroki ste postavljeni v vlogo organizatorja in se spopadate z različnimi spektri organizacije, ki jih do sedaj še niste poznali. Pred vami je nešteto možnosti (izbira poročnih vabil, lokacije, glasbenika, poročnih prstanov, dekoracije, poročne obleke …) in o vseh se morate odločiti in jih izbrati. Včasih je to spoznanje za pare pravi šok in prav tu, si lahko pomagate s poročnim seminarjem Ne moja, najina poroka.

Letošnji predavatelji in letošnje teme.

Skozi predavanje organizatorke Petre Starbek boste spoznali vse vidike organizacije popolnega dne. Spregovorila bo o začetnih vprašanjih, ki si jih morate postaviti, o mesečnem pregledu dogodkov, kako prihraniti pri poroki ter vam podala še nešteto nasvetov.

Poročni guru Benjamin Kračun vas bo navdušil s popolno poročno dekoracijo omizja, ki jo bo postavil samo za vas. Spregovoril bo o dekoraciji lokacije, ter vam povedal kako naj pari sodelujejo s poročno lokacijo.

Področje poročne fotografije boste pokrila odlična poročna fotografa Dobran Laznik in Simon Prosenc (Aperturia weddings). Ob njunih poročnih fotografijah vam preprosto zastane dih. Spregovorila bosta kako izbrati poročnega fotografa, kakšni stili fotografij obstajajo in še mnogo več.

Gospa Martina Čižman iz poročnega salona Mod Art, ki velja za eno najbolj kompetentnih in izkušenih strokovnjakinj s področja poročne mode v Sloveniji, bo spregovorila o poročnih oblekah. Natančneje kako in kdaj izbrati obleko, kakšen tip obleke paše na različne postave,  kakšen naj bo ženin in vse kar morate vedeti, da boste izbrali prvo poročno obleko in se boste v njej počutili kot princeske oziroma princi na belem konju.

Andrej Starbek iz Storija Film ustvarja poročne filme. Spregovoril bo prav o njih in vas preko njegovih del navdušil. Ujeti pristna čustva in energijo poročnega dne ter jo prenesti na  filmsko platno, pa mu je vedno nov izziv in strast.

Maja Šušnjara, ki je zaljubljena v umetnost ličenja bo spregovorila o negi obraza, o razlogih zakaj je pomembno, da vas na poročni dan uredi vizažist.

O poročnih pričeskah bo spregovoril Matjaž Šiška, ki je že 12 let prisoten pri modnih časopisih kjer ustvarja frizure za editoriale in naslovnice za slovenske revije.

Poročni seminar bo glasbeno popestril nov poročni band 6Pack Čukur & The Hangover Ladies. 6Pack Čukur je sestavil glasbeno skupino z repertoarjem posvečenim najboljšim glasbenim duetom preteklih trideset let. Popelje vas čez glasbeno zgodovino ultimativnih hitov, vse od rokerskih klasik, vseh disko hitov in največjih slovenskih uspešnic.

Spoznali boste tudi ekipo Andmusic – multimedia production, ki lahko vašo poročno dvorano z lightshowom spremenila v najlepšo in popolno.

Videli boste lahko tudi Ž V S unikaten nakit, ki bo v poročni sezoni 2014 prišel prav vsem nevestam, ki se boste odločile za vintage stil ali si želite .

Z nami bosta tudi trgovina Poročna dekoracija in torte Nina&Nana, ki se bosta predstavili preko svojih odličnih in vsekakor obveznih elementov na poroki.

Za piko na i pa nas bo odlična soul pevka Maja Založnik popeljala v ta božični čas. Pari jo boste lahko najeli za popestritev civilnega in cerkvenega obreda.

Predstavila se bo tudi kuhinja gostilne Gastuž.  Preko plesa se vam bo predstavila plesna šola Miki .

Poročni seminar

Vaš poročni dan je hkrati tudi prvi dan, ki ga skupaj preživita kot mož in žena. Zato mora biti romantičen, zabaven in sproščen. Zapomnite si, da sta s partnerjem eno in zato se pri vseh stvareh odločajta skupaj. Pripravite se na zanimivo dogodivščino – dogodivščino organiziranja poročnega dne.

Vabljeni na poročni seminar, ki bo 15.12.13 v hotelu Plaza, Ljubljana od 18.00 do 21.00 ure.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+