Kako pa bosta vidva preživela valentinovo?

Avtor: 
Zaobljuba.si
valentinovo

Še čisto malo in tukaj bo najbolj zaljubljen dan v letu. Valentinovo.

Če še nista rezervirala mize za večerjo v vajini priljubljeni restavraciji, potem vama želimo veliko sreče, sicer pa imamo za vaju kar nekaj idej, kako lahko preživita letošnji dan zaljubljencev.

VALENTINOV VIKEND

Namesto “klasične” večerje, šopka vrtnic in čokolade, lahko letošnji valentinov dan podaljšata v valentinov vikend. Če vama uspe, lahko začneta že zjutraj, z zajtrkom v postelji in se potem odpravita na izlet oziroma kratek oddih. Morje vedno vabi, sicer pa se odpravita tja, kjer vama je lepo. Mogoče obiščeta kraje, ki so vama še posebej pri srcu in imajo v vajinem razmerju prav poseben pomen. Ali pa seveda obiščeta kakšnega, ki ga že dolgo želita, pa še ni bilo časa. Rezervirajta sobo v hotelu in se prepustita.  Za izlet lahko porabita cel vikend ali pa tudi samo en dan. Imamo srečo, da je v naši majhni Sloveniji vse na dosegu roke oziroma 2-urne vožnje z avtomobilom. S seboj vzemita kaj za prigriznit in si naredita piknik nekje na samem.

valentinovo

valentinovo

VALENTINOV WELLNES

Tudi dan preživet v wellnesu bo dobra izbira. Vzemita si čas za sprostitev, ki vedno pride prav. Izberita masažo za pare, da bosta skupaj res vsako minuto tega dne.

Valentinovo je dan, ko je marsikje mogoče obiskati tudi kakšen romantičen koncert, pojdita plesat ali pa se odpravita na vinsko pokušino.

valentinovo

Podoživita svoj prvi zmenek.

Se še spomnita, kako je izgledal? Dajta ga ponovit, do potankosti in se spomnita na tiste prve metuljčke, ki sta jih takrat začutila v trebuhu.

Če bosta ostala doma, počnita tisto, za kar mogoče tekom “običajnega” tedna nimata časa, oziroma časa vedno zmanjka. Skupaj kuhajta, mešajta svoje najljubše koktajle in specita najboljšo torto. Kdaj sta to nazadnje naredila? Privoščita si piknik kar sredi svoje dnevne sobe, ki ga nadaljujeta s filmskim maratonom.  

valentinovo

VALENTINOVI KUPONI

Za darilo pa lahko eden drugemu pripravita prav posebne doma narejene kupone z različnimi “ugodnostmi”, uslugami oziroma malenkostmi, ki drugemu nekaj pomenijo. Ti lahko recimo na enega izmed kuponov, ki mu boš jih podarila napišeš, da mu podarjaš pol urno masažo hrbta in ta kupon lahko potem on izkoristi kadarkoli. On pa naj na kupon zate napiše, da bo namesto tebe opral in pospravil perilo. Idej za “ugodnosti” je seveda ogromno, tako da jih pripravita nekaj in si jih podarita. Tako bosta valentinovo podaljšala v naslednje dni ali pa celo tedne, ko bosta te kupone tudi koristila.

valentinovo

Ne pozabita…Največje darilo, ki si ga lahko podarita za valentinovo je skupaj preživeti čas. Kjerkoli bosta, imejta se rada. Ni samoumevno, da najdeš nekoga, ki ti bo vedno stal ob strani, v dobrih in tudi slabih trenutkih, ob tvojih uspehih in porazih. Ni samoumevno, da najdeš nekoga, ki ti bo v posteljo prinesel vroč čaj in dobro domačo juho, ko zboliš in ni samoumevno, da lahko ob vsakem trenutku dneva ali noči nekoga pokličeš in mu ali pa ji rečeš, da ga imaš rad. Tako da si to povejta vedno, ko se spomnita, pa če bo ta dan valentinovo ali pa samo še en čisto »navaden« dan v tednu.

Preživita čudovito valentinovo in ponovita ta dan čimvečkrat tudi tekom celotnega leta.

valentinovo

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

DOMISELNE IDEJE ZA ROMANTIČNO ...

Avtor: Zaobljuba.si

Nekaj idej za valentinova darilca. Preberi več

Naslednja objava

Ideje za valentinovo

Avtor: Zaobljuba.si

Pripravili smo ideje za najbolj zaljubljen dan v letu: se najdeš v kat... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+