Ideje za valentinovo

Avtor: 
Zaobljuba.si
ljubezen, valentinovo

Pripravili smo ideje za najbolj zaljubljen dan v letu: se najdeš v katerem izmed opisov? Naj ti nasveti pomagajo, da valentinovo 2015, preživiš ekstra zaljubljeno. V kolikor bo tvoje valentinovo delovno, te mini nasvet čaka na koncu zapisa!

»šik« ZALJUBLJENCA

Že pred dnevom zaljubljenih odpelji svojega dragega na prav poseben nakup. S teboj naj izbere spodnje perilo, ki bo zaznamovalo vajin valentinov večer. Pobrskaj za ponudbo romantičnih menijev, obleci črno oblekico in se pusti odpeljati v izbrano restavracijo. Ne pozabi na rdečo barvo nohtov in ustnic, ki se bo ujemala z barvo vina, ki ga boš srkala. Dan končajta z erotično masažo. Ne pozabi na svečke, glasbo in doma narejen valentinov črno-rdeči koktajl. Slednjega pripraviš enostavno: pretlačene robide zmešaj z vodko in vinom rose. Prepusti se ter partnerju v uho zašepetaj, da je to tvoje najbolj seksi valentinovo do sedaj.

VALENTINOVA dogodivščina za celo družino

Dan začnite z zajtrkom v postelji! Tudi otroci naj skupaj z vama uživajo v »zaljubljenih« toast kruhkih: namažita jih z Nutello in obložita z narezanimi jagodami.  Nič hudega, če boste morali kasneje posteljnino oprati – valentinovo je posebna dogodivščina, ki prinese še večjo povezanost celi družini. Po sladkem zajtrku se odpravite na sprehod v naravo. Med sprehodom poskrbi za vnaprej pripravljeno presenečenje partnerju: na listek zapiši 3 najljubše ljubezenske spomine. Branje se bo končalo z nasmeškom in poljubom, v objem pa bodo pritekli še otroci. Po kosilu ne pozabita na valentinov desert: čez puding polijta zmečkane jagode – najboljša sladica, ki vedno »zažge« pri malih in velikih!

kupončki zaobljube

NASVET romantičnIM športnikOM

Dan začnita z jutranjim tekom in si po skupnem tuširanju privoščita masažo stopal. Sledi naj valentinov zajtrk: na zdrave ovsene kosmiče narežita jagode in potresita chia semena. Objeta na kavču si poglejta romantičen film. Privoščita si še lahkotno popoldansko tekmovalno športno aktivnost - priporočamo igro badmintona. Tisti, ki izgubi, zvečer pripravi penečo kopel in poskrbi, da bo šampanjec ohlajen na pravo temperaturo.

SI V SLUŽBI na dan zaljubljencev?

Delovni dan ni ovira, da dneva ne preživiš»zaljubljeno«. Preden odideš na delo, partnerju skrij čokoladno darilce in ljubezensko pismo na skrivno mesto v stanovanju. Nato mu pošlji telefonsko sporočilo, da ga na skritem mestu čaka presenečenje. Naj se lov za ljubezenskim zakladom prične! Prepričani smo, da te bo po vrnitvi z dela pričakalo »kontra« presenečenje in zaljubljeni obraz partnerja.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+