DOMISELNE IDEJE ZA ROMANTIČNO VALENTINOVO

Avtor: 
Zaobljuba.si
Ideje za valentinovo

Ste že razmišljali, kako bi letos presenetili svojo boljšo polovico? Vam ne dišijo klasična darilca in si želite kaj bolj izvirnega? Ker je praznik vseh zaljubljenih tik pred vrati, smo se odločili, da vam priskočimo na pomoč z domiselnimi idejami. Želimo vama čudovita romantična doživetja!

Romantična večerja ob dišečih svečah 

Lahko se odločite za večerjo v priljubljeni gurmanski restavraciji, kjer bosta uživala v kulinaričnih presežkih, ali pa pripravite večerjo kar sami doma. V tem primeru izberite jedi, ki jih imata najraje, in poskrbite za prijetno intimno vzdušje, dekoracijo prostora ter mize. Seveda pa za piko na i ne pozabite na čokoladno sladico.

Romantična večerja_valentinovo

Sprostitev in razvajanje čutov

Le kdo bi se lahko uprl uživanju v čokoladnih ali medenih masažah, namakanju v vročih termalnih vrelcih, dišečih savnah in podobnemu razvajanju čutov? Sprostitveni večeri ali vikendi spadajo med izjemno priljubljena valentinova presenečenja, zato s to idejo zagotovo ne boste zgrešili. Vse kar morate storiti je, da rezervirate spa, terme ali glamping.

Romantična darilca

Veliko parov si podarja tudi drobne malenkosti s pomenljivimi sporočili. To so lahko izvirni obesek za ključe, sestavljanka (puzzle) z vajinim motivom, zapeljivo perilo, personaliziran nakit, čokolada z romantičnim napisom. Odlična ideja so tudi skupne fotografije zbrane v unikatnem albumu. Za romantične duše pa je vedno aktualen velik šopek najljubših cvetlic.

Boudoir fotografiranje

Boudoir fotografije postajajo vse bolj priljubljene med pari, ki si želijo podariti nekaj zares intimnega. Vse kar morate storiti je, da se skrivaj udeležite fotografiranja, nato pa čudovito zbirko fotografij podarite za valentinovo. Estetske in čutne fotografije, ki so namenjene samo njegovim/njenim očem, so vedno lepo in izvirno darilo. Če se vama zahoče, pa se lahko boudoir fotografiranja udeležita tudi skupaj.

Boudoir fotografiranje

Foto: Nastja Kovačec

Nepričakovana zaroka

Ste kdaj pomislili, da bi svoji najdražji postavili usodno vprašanje kar na valentinovo? Tudi to je eden od dnevov, ko se zgodi veliko zarok. Če vam je ideja všeč, vaju bo najbolj romantični praznik zaljubljencev tako celo življenje spominjal na čudovit zaročni dan. Ker jo vi najbolje poznate, imate zagotovo kar nekaj idej, kako jo na izviren način zaprositi. Če pa ne, vam lahko na pomoč priskočimo mi.

valentinovo_zaroka

Romantične geste

Pari, ki si na ta praznik ne podarjate ničesar materialnega, imate kljub temu možnost ljubkih gest, ki pogrejejo srce. To je lahko okusen zajtrk v postelji, ki ga pospremite z romantičnim zapisom ali cvetjem. Če ste navdahnjeni od ljubezni, ji sestavite pesem ali še bolje - napišite ljubezensko pismo na roke. Pokličite jo/ga čez dan in ji/mu povejte, koliko vam pomeni. Pa ne samo za valentinovo, pač pa čimvečkrat v letu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

IDEJA ZA ZAROKO: Čarobna zarok...

Avtor: Zaobljuba.si

Iščeš idejo za zaroko? Preberi več

Naslednja objava

Boudoir fotografiranje

Avtor: Zaobljuba.si in Nastja Kovačec

Razmišljaš kaj podariti za valentinovo ali kot predporočno darilo? Mog... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+