DIŠAVNA IN NEGOVALNA KOLEKCIJA ZA MOŠKE – CEDRAT

Avtor: 
Zaobljuba.si
Cedrat - kozmetika za ženine

Dragi ženini! Ne, če ste že mislili, da smo pozabili na vas, ste se pošteno zmotili. A ker vemo, da počnete vse bolj ali manj zadnji hip in dajete prednost svojim dragim izbrankam, smo danes pripravili nekaj nasvetov za nego kože tudi za vas.

Ker vemo, da morate pri teh stvareh najti ne samo lepotilnega, ampak tudi negovalni učinek, smo se odločili, da pri blagovni znamki L'OCCITANE poiščemo nekaj izdelkov, s pomočjo katerih boste tudi vi zasijali na poročni dan. Dame navadno poudarijo naravno lepoto s pomočjo ličil, vi pa zasijete v popolnoma naravni luči, tako da je nega še kako pomembna.

Ker vam nismo želeli preveč zakomplicirati življenja, smo pripravili za vas nekaj osnovnih izdelkov.

Odločili smo se, da vam predstavimo L'OCCITANOVO kolekcijo Cedrat, ki deluje kot silen stimulans in podari kožnim celicam novo energijo. To poživljajoče delovanje je še intenzivnejše zahvaljujoč aktivni sestavini z visoko vsebnostjo mineralov in izjemnimi osvežilnimi lastnostmi. Kolekcija Cedrat je tako popolna izbira za vsakodnevno nego zahtevne moške kože. Če boste upoštevali nasvet, bo vaša koža na poročni dan v izvrstnem stanju: poživljena in osvežena. Njena tekstura bo izboljšana, videti čista in brez mastnega leska.

OSNOVNA MOŠKA NEGA

Za začetek se dotaknimo osnovne nege telesa, ki je večini blizu: najprej skočimo pod tuš. Da bi vam tudi tu olajšali življenje, smo izbrali gel za prhanje Cedrat, ki očisti kožo in lase obenem. Koža je poživljena, lasje pa so prožni in sijoči. Ob tem pa se med seboj ne mešata vonj šampona in mila.

Po tuširanju pride na vrsto dezodorant v stiku Cedrat, zasnovan brez alkohola in aluminijevih soli; gladko drsi po koži in se hitro posuši. Njegova nelepljiva formula pusti na koži tanek zaščitni sloj in zagotavlja, da se boste ves poročni dan počutili dobro in sveže.

L'occitane - gel za prhanje, ženini

Seveda ne smemo pozabiti tudi na britje. Da bo vaša koža gladka in pripravljena na sprejemanje ženinih poljubov in čestitk svatov, priporočamo gel za britje Cedrat, ki se spremeni v svilnato peno za nežno in natančno britje vseh tipov brad. Svež gel že med britjem pomaga zaščititi kožo pred pekočim občutkom ali zategnjenostjo, kožo pa pomiri, poživi in zmehča. Po britju doda piko na i kremast gel po britju Cedrat, ki zagotavlja trojno delovanje: kožo po britju vlaži in pomirja, blaži občutek razdraženosti in zategnjenosti, obenem pa kožo tonira in ščiti pred agresivnimi zunanjimi dejavniki (upamo, da bodo svatje s poljubi vseeno nežni).

L'occitane - ženin, britje

ZA VSE, KI SI ŽELITE VEČ ...

Vsem tistim, ki si poleg osnovne nege želite še nekoliko več, pa predlagamo očiščevalni gel za obraz Cedrat, ki kožo globinsko očisti z naravnimi delci za piling, učinkovito odstrani nečistoče in odmrle kožne celice ter nemudoma izboljša teksturo kože. Poleg tega pa vam svetujemo še gel za celovito nego obraza Cedrat, ki zagotavlja trojno delovanje: vlaženje, matiranje in poživljanje.

L'occitane, Cedrat, nega kože

Tako, dragi bodoči ženini, saj veste – na poročni dan morajo biti vse oči uprte v vašo drago nevesto, a z uporabo kakovostnih negovalnih izdelkov se bo zagotovo veliko pogledov ustavilo tudi na vas. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Nevestina SOS torbica

Avtor: Apolonija Koštomaj

Če se sprašuješ, kaj mora na poročni dan vsebovati tvoja SOS torbica.... Preberi več

Naslednja objava

Za sijočo kožo pred poroko

Avtor: Maja Babnik

Vsaka ženska si želi pred poroko popolno kožo, zato smo pripravili nek... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+