Nevestina SOS torbica

Avtor: 
Apolonija Koštomaj
Nevestina SOS torbica

Odločila sem se, da vam v tokratnem članku napišem nekaj o tem, kaj potrebuje nevesta v svoji torbici za poročni dan.

Vajin sanjski dan se približuje z vso hitrostjo, opravkov in majhnih detajlov je še veliko, zato se lahko znajdeta v zmedi; tukaj pa so še živčki, ki tudi naredijo svoje. Kot bodoča nevesta razmišljaš, kaj bi si pripravila, kaj je resnično potrebno in kaj ne, in ravno zato se velikokrat zgodi, da je teh stvari preveč in res veliko nepotrebnih, ki so ti lahko samo v breme.

Pred kratkim sem zasledila, da ima francoska znamka L'Occitane novo spomladansko-poletno kolekcijo kozmetike z vonjem češnjevega cveta, in ker sem ljubiteljica njihovih izdelkov, sem sklenila, da jih preizkusim; nekaj je tudi takšnih, ki bi prav prišli vsaki bodoči nevesti, če bi jih imela v svoji SOS torbici.

Priznam, vonj češnjevega cveta je čudovit, nežen, nevsiljiv in ravno pravšnji za poletne dni, saj ima v sebi svežino in malo zapeljive sladkobe.

L'Occitanova osvežilna meglica za obraz z dišavo češnjevega cveta je MUST HAVE No. 1 v vsaki torbici, saj koži nudi popolno svežino, jo naredi prožno in žametno mehko, se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka.

Super rešitev za vroče poletne dni! Enostavno jo razpršimo po obrazu in že začutimo svežino.

V poletnih mesecih je lahko ob vročih dneh zrak zelo suh in marsikdaj tudi pozabimo na zadostno količino popite vode, ob vseh pripravah na poročni dan pa nas spremlja še stres, zato lahko kaj hitro nastopi dehidracija, ki se pozna na naši koži in tudi ustnicah. Zato je MUST HAVE No. 2 definitivno tudi balzam za ustnice.

Odlično izbiro balzamov imajo v vseh L'Occitanovih trgovinicah, v svojo novo kolekcijo pa so dodali še balzam s češnjevim cvetom, ki vsebuje tudi karitejevo maslo in izvleček višnje iz provansalske regije Luberon. Ustnicam daje nežen lesk in ravno zato ga lahko uporabite tudi po nanosu rdečila za ustnice za dodatno zaščito in navlažitev.

MUST HAVE No. 3 – L'Occitanova krema za roke z dišavo češnjevih cvetov. Odlična, saj se hitro vpije v kožo in omamno diši. Tudi koža na rokah se v poletnih mesecih izsuši in potrebuje svojo nego. 

Meglica, balzam za ustnica, krema za roke

Izdelek, nad katerim sem bila še posebej presenečena in seveda zadovoljna, je L'Occitanov parfum v mazilu z dišavo češnjevega cveta in je zame MUST HAVE No. 4 . Kaj bi bilo lahko boljšega za poletne dni! Ne vsebuje dodanega alkohola, lahko ga uporabite kadarkoli v dnevu in nanesete točno tja, kamor želite – tako boste še bolj zapeljive in omamno dišeče za svojega izbranca.

Pozabiti pa ne smete niti na dezodorant, zato je ta MUST HAVE No. 5 .

Lahko izbirate med tistimi v spreju, brez potisnega plina, v kremi ali v stiku. Če ste ljubiteljice dezodoranta v stiku, ga lahko poleg vseh odličnih produktov najdete v L'Occitanovih trgovinah. Moj najljubši je citronkin dezodorant v stiku, ki vsebuje izvleček citronke iz ekološke pridelave in eterično olje iz sicilijanskih limon. Noro sveže in kar je najpomembnejše – ne vsebuje aluminijevih soli in alkohola. Popolnoma nevtralizira vonj in ohranja naravno ravnovesje v koži.

MUST HAVE stvari, ki jih po mojem mnenju nujno potrebujete v svoji torbici, so tudi: maskara, papirnati robčki (za kakšno potočeno solzico sreče), osvežilni robčki, obliži – saj nikoli ne veš, kdaj te plesni čeveljci izdajo – in seveda rdečilo za ustnice za popolne poljube.

Čim mirnejše priprave ;) - Apolonija Koštomaj

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+