Za sijočo kožo pred poroko

Avtor: 
Maja Babnik
Nega kože_Potonika_Loccitane

Vsaka ženska si želi popolno kožo. Z leti tudi spoznamo, da moramo več časa posvetiti negi, namesto da vneto iščemo puder, ki bo prekril vsako nepravilnost. Nihče se ne rodi s popolno kožo, vendar pa je želja večine žensk, da doseže najboljši videz svoje kože, ki ga le lahko. Obstaja tudi več različnih tipov kože, zato drugačnim tipom ustreza drugačna nega.

POMEMBNA JE REDNA NEGA KOŽE

Ne glede na tip pa je priporočljivo, da imamo pri negi rutino. To pomeni predvsem redno nego, ki ji sledimo. Vaš večer naj ne mine brez večernega razvajanja kože na obrazu, predvsem odstranjevanja ličil, saj puder (pa naj bo to tekoči ali mineralni) zamaši pore, v katerih se nabira umazanija, ki posledično pripelje do mozoljčkov in videza utrujene kože.

Izredno nežen, vendar učinkovit produkt za odstranjevanje ličil je L'Occitanov micelarni odstranjevalec ličil Popolna potonika, saj, kot že ime pove, vsebuje izvlečke potonike.


Potonika sicer slovi kot ena najlepših rož, manj znano pa je, da je že stoletja visoko cenjena v tradicionalni kitajski medicini. Poleg tega, da ima korenina potonike blagodejni učinek na želodec, pri celjenju ran ter čezmernem nočnem potenju, se jo uporablja tudi v kozmetiki. Izvleček potonike, ki se ga uporablja v kozmetični industriji, je namenjen tistim, ki željo navlaženo in poenoteno kožo.

Ko so ličila odstranjena, očistite obraz z očiščevalno peno Čista potonika, ki bo poskrbela za svežo in sijočo kožo, hkrati pa z nje odstrani odvečni sebum (tj. mastna snov, ki jo izločajo lojnice). Občasni vmesni korak je lahko tudi uporaba pilinga. Piling ni priporočljivo uporabljati dnevno, saj lahko to povzroči tanjšanje povrhnjice. Vmesni korak s pilingom v svojo nego vključite približno 2- do 3-krat na teden. L'Occitanov piling z izvlečkom potonike to opravi z izredno nežnimi granulami, ki z obraza odstrani najbolj globoko skrite nečistoče.

Čista koža_Loccitane_Potonika

Pomembno je tudi, da zjutraj obraz pripravimo na nanos ličil. Najprej ga speremo s hladno vodo, čemur naj sledi nanos vlažilne dnevne kreme. L'Occitanova izboljševalna krema vsebuje sestavine, ki bodo vašo kožo vlažile ves dan in s tem vidno izboljšale videz. Ob redni uporabi kreme bodo spremembe vidne tudi na teksturi kože. Za malce bolj mastno kožo se po nanosu kreme priporoča tudi Izboljševalni fluid Popolna potonika, ki bo pomagal pri matiranju in zmanjšanju videza por.

Po jutranji negi obraza nanesite L'Occitanovo Izboljševalno CC kremo, ki bo poenotila ten in prekrila manjše nepravilnosti na koži. Z njo bo vaša koža sijala ter bo zaščitena pred UV-žarki, saj vsebuje zaščito pred soncem, SPF 20. Ne pozabite pa tudi na svoje ustnice, ki v prihajajočih mrzlih mesecih še posebej potrebujejo nego in vlaženje. Obarvani balzam za ustnice z izvlečkom potonike je kot nalašč za to, saj poleg vlaženja tudi rahlo obarva ustnice in poudari njihovo naravno barvo.

Loccitane_CCkrema_Potonika

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Naslednja objava

Nevestina SOS torbica

Avtor: Apolonija Koštomaj

Če se sprašuješ, kaj mora na poročni dan vsebovati tvoja SOS torbica.... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+