Elena načrtuje poroko: Našla sem jo! Moja sanjska obleka je doma.

Avtor: 
Elena
Elena načrtuje, poroka, poročna obleka

Kakšen kamen se mi je odvalil od srca! Šele zdaj vidim, da je bilo obdobje, ko sem izbirala in iskala obleko, res naporno. Ne fizično, saj nisem šla nikamor na probo, ampak psihično. Srečna sem, da je zdaj končno doma, na varnem, in komaj čakam svoj veliki dan, da jo oblečem.

KAKŠNO POROČNO OBLEKO SEM SI ŽELELA?

Glede obleke sem imela kar precej zahtev. Zanimivo, saj je moja obleka preprosta, a mogoče jo je bilo ravno zato težje izbrati. Že takoj sem vedela, da je v poročnih salonih verjetno ne bom našla, saj med brskanjem po spletnih straneh nisem našla niti podobne tisti, ki sem si jo želela. Saj ne, da obleke v poročnih trgovinah niso lepe, a preprosto niso tisto, kar sem hotela.

Prva stvar, ki sem jo želela od obleke, je bila, da je lahka, udobna in dolga samo do tal, saj sem trdno odločena, da se ne bom preoblačila. Vse obleke z vlečko so odpadle že v štartu. Poleg tega mora biti obleka dovolj udobna, saj bom obuta v superge. Želela sem si tudi rokave, ki bi segali nekje do sredine podlakti, in malo odprt hrbet − ravno toliko, da lahko izberem normalen nedrček. Ker to še ni bilo dovolj, sem se lani zaljubila v obleke s spodnjim delom iz tila in tako je bil pogoj, da ga ima tudi moja obleka. Naj poudarim še to, da za obleko nisem bila pripravljena odšteti bogastva. Ravno zato je odpadla tudi izposoja v salonih.

Z vsemi temi zahtevami sem si nakopala kar precej dela. V nekem trenutku je že izgledalo, da bom dala obleko šivat, a na koncu ta ideja ne bi bila izvedljiva. Ko sem to izvedela, se mi je malo podrl svet, saj plana B (ali C?) še nisem imela.

POROČNO OBLEKO NAŠLA NA SPLETU

Kot že velikokrat prej sem tudi tisti večer brskala po spletu. V iskalnik sem vpisovala različne kombinacije ključnih besed, dokler se mi ni ena posrečila in pristala sem na zanimivi spletni strani. Prve tri obleke, ki sem jih zagledala, sem imela shranjene na svojem pinterestu in to je bil zame zelo dober znak. Mislim, da ni minilo niti 10 minut, ko sem jo našla. Naj se sliši pocukrano, a v trenutku sem vedela, da je prava. Z rokavi, dolga do tal, spodnji del iz tila, čudovit zgornji del, rahlo odprt hrbet in super cena. Bila je vse, kar sem si od obleke želela. Da se ne bi preveč zaletela, sem odločitev prespala, naslednji dan pa sem obleko naročila. Komaj sem čakala konec meseca, ko naj bi po njihovih izračunih prispela.

SANJSKA POROČNA OBLEKA, KI JE SKORAJ NE SLEČEM VEČ

Presenečenje! Kar 10 dni pred predvidenim rokom dostave sem dobila sporočilo, da je obleka že v Sloveniji in na poti k meni. Si sploh lahko predstavljate občutke, ki so me takrat preplavljali? Komaj sem dočakala večer in svoj ljubi paket. Zaljubila sem se v trenutku, ko sem jo vzela iz vreče. Še lepša kot na sliki! Popolna. Hitro sem jo oblekla, saj me je zanimalo, če sem izbrala primerno velikost. Kot ulita. Podpisana z mojim imenom, pravim jaz. Še nikoli se nisem v ničemer počutila tako srečna, predvsem pa tako zelo lepa.

Komaj čakam veliki dan, ko me bo v njej videl tudi moj dragi. Prepričana sem, da mu bo vzela sapo.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Elena načrtuje poroko: Iskanje...

Avtor: Elena

Elena je z nami delila drugi del svoje poročne pravljice. Preberi več

Naslednja objava

PRIPRAVE NA POMERJANJE POROČNE...

Avtor: Zaobljuba.si

Se sprašuješ kako do sanjske obleke v kateri boš zablestela? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+