Prijateljica se zaroči

Avtor: 
Katarina Malešič
Prijateljica se zaroči

Veselje, navdušenje in vzhičenost ob čudoviti novici, ki jo oznani prijateljica! Z njo si želiš deliti ta trenutek in ga narediti kar se da posebnega. V duhu bližajoče življenjske prelomnice nekoga dragega ti po glavi roji tisoč idej, kako bi ta dogodek proslavili in ga naredili še bolj posebnega, vendar nam pogosto zmanjka časa ali volje, da bi jih uresničili.

PRESENEČENJE OB ZAROKI

Sama sem bila nedavno v vlogi točno te prijateljice, ki želi bodoči nevesti pripraviti majhno, a pozorno presenečenje, in vem, kako težko je izbrati uporabno in cenovno dostopno darilo v kratkem času. Morda boš s pomočjo spodnjega zapisa tudi ti presenetila prijateljico, ki bo oznanila veselo novico, in ji boš dala zagon ter prve pripomočke za organizacijo njenega poročnega dne.

V glavi se mi je takoj porodila ideja o lični škatli, v kateri bo polno majhnih in večjih presenečenj, med drugim tudi kakšno za ženina.

Mislim, da vsaka nevesta potrebuje svojo poročno revijo. Vsaj zase vem, da sem se počutila »zares zaročeno« šele, ko sem si kupila prvo. Zato je bil prvi in obvezen del darila poročna revija Zaobljuba, v kateri so zbrani trenutni poročni trendi in je tako lično oblikovana, da bo navdušlla vsako nevesto. Pa tudi ne-neveste ne moremo ostati ravnodušne. Čeprav sem že poročena, sem se med pripravo darila večkrat zalotila, da prebiram prispevke, namesto da bi sestavljala darilo. Revije se je nevesta zelo razveselila, saj se s poročno tematiko šele spoznava, tukaj pa so zbrane vse aktualne informacije na enem mestu.

Zatem sem ji sama sestavila poročni planer, ki je vseboval časovnico organizacije poroke (našla sem jo tukaj) postavke, ki jih mora vključiti v stroškovni načrt poroke, svojo izkušnjo pri organizaciji in nekaj nasvetov, kako konstruktivno kontaktirati različne ponudnike, da prihraniš svoj in njihov čas. Po navdihu portala Zaobljuba pa planer vsebuje tudi Sanjarnico, kamor bo nevesta lahko zapisovala svoje ideje in želje, ki se ji porodijo med planiranjem.

Prijateljica se zaroči, revija zaobljuba, poroka, poročna revija zaobljuba, zaroka

Večina bodočih nevest prejme ob zaroki zaročni prstan, ki ga bo ob oznanjanju vesele novice ponosno razkazovala prijateljem in sorodnikom. Zato je edino pravilno, da ji priskrbiš tudi pripomočke za vzdrževanje sijaja in nege prstančka. Ker pa je ta ideja pri nas malo težje izvedljiva, sem spremenila namembnost robčkov: namesto za čiščenje očal naj jih uporablja za nego prstana. Lično sem jih zapakirala in preprosto dodala še način uporabe. (Če sta bolj šaljive narave, lahko dodaš darilcu še robčke za brisanje kakšnega drugega dela telesa). Ideja šteje, kajne?

Kot omenjeno, sem v škatlo presenečenja vključila tudi darilo za ženina. Tako sta ženin in nevesta dobila vsak svojo skodelico s posebnim napisom. Nevestina skodelica usmerja pozornost na njen sijoči prstanček, njegova pa postavlja ženina, malo za šalo in malo zares, v vlogo (pridnega in podpirajočega!) opazovalca organizacije poroke. Ženinova skodelica je bila napolnjena s čokoladnimi bombončki, s katerimi bo lahko potolažil nevesto ob napornih dneh oz. se bo z njimi branil, če napoči čas »bridezille« (če ne veš, kaj je to, poglej v revijo).

Prijateljica se zaroči, revija zaobljuba, poroka, poročna revija zaobljuba, zaroka

Obema je v darilu namenjena tudi steklenica dobrega vina, s katero bosta lahko proslavila večje odločitve pri organizaciji poroke ali pa se sprostila po napornem tednu načrtovanja.

Zaroka je čudovit čas, poln čestitk, ljubezni, pričakovanja velikega dogodka in seveda tudi poljubov. Da bodo poljubčki še slajši, jo/ju je v darilni škatli čakal tudi gloss za ustnice z okusom jagode.

Upam, da boš lahko s pomočjo teh nasvetov tudi ti presenetila svojo prijateljico in ji pomagala, da bo njena zaobljuba nepozabna.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročna revija Zaobljuba

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna revija ZAOBLJUBA že čaka na vas. Preberi več

Naslednja objava

Kako pripraviti majhno in inti...

Avtor: Zaobljuba.si

Svoj poročni dan je čarobno preživeti samo v krogu svojih najdražjih.... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+