Poročno darilo z globjim pomenom

Avtor: 
Zaobljuba.si
Ametist_poročno darilo

V današnjem tempu življenja ljudje vse več iščemo starodavna znanja naših prednikov.

Zato ponovno odkrivamo kristale, ki so darilo matere Zemlje. Kristale občudujemo že od nekdaj, ne samo njihovo fizično lepoto, temveč tudi njihovo energijo, zdravilne učinke...

Tako kot vsi veliki vedci, je tudi Nikola Tesla preučeval in uporabljal kristale, ki jim je pripisal lastnosti živih bitij. Tudi današnja tehnologija tiskanih vezij v računalniku temelji na kristalih - siliciju. Vsi kristali oddajajo določeno vibracijo, ki vpliva na nas in ostala živa bitja. Zato nas kamena strela (kremen-SiO2) poživi in nam poveča vitalno energijo, zvečer pred spanjem pa nas roževec nežno pomiri in zaziba v san.

Danes živimo v časih, ko ima velika večina ljudi vsega dovolj. Ob jubilejih in posebnih dogodkih, kot je poroka, je težko najti primerno darilo, ki ima poleg lepote še dodano vrednost.

Zakaj kristal?

Kristali so darilo z globljim pomenom, saj v naše življenje prinašajo nove energije, boljše počutje in harmonijo. Da bo zakon dolg in trden, je to zelo pomembno. Ko prideš domov iz stresne službe je neprecenljivo, da prideš v prostor kjer se dobro počutiš, v prostor pozitivne energije in harmonije. Saj se začnemo tudi mi dobro počutiti in harmonija prostora se prenese tudi na zakonca in otroke. Kristali imajo tudi simbolni pomen, saj predstavljajo trdnost zveze, večnost medsebojne povezanosti in ljubezni. 

Je pa še ena dobra stran. Kristali nam predstavljajo tudi finančno naložbo, saj je povpraševanje po kristalih vsak dan večje, nahajališča se praznijo, cene kristalov pa vztrajno rastejo. V zadnjih nekaj letih so se cene podvojile, nekatere celo potrojile. 

Ametist, kristal misli

Ametist

Že izvor imena nam pove, da ametist preprečuje pijanosti. Se pravi nam bistri misli in ščiti pred škodljivimi vplivi.

Je kristal, ki pripada naši duhovni strani. Zelo radi ga imajo zdravilci, šamani in tudi vsi ljudje, ki se ukvarjajo z duhovnostjo. Odličen je v prostoru, saj nas polni z energijo, nam poveča psihično in čustveno inteligenco, tako se lažje umirimo, zbistrimo misli in razmislimo. Ugodno vpliva na celo telo, še posebej na srce, pljuča, reproduktivne organe in odpravlja glavobole.

Ametis_poroka_darilo

Ob ametistu so naše misli jasne, telo pa umirjeno in polno vitalne energije. 

Kamena strela, svetloba

Poročno darilo_kristal

Je eden najbolj priljubljenih in najmočnejših kristalov na svetu. Izredno primerna je za zdravljenje, meditacijo in zaščito. Napolni vas z nežno belo energijo. Zelo dobra je tudi v kombinaciji z drugimi kristali, saj jih čisti, polni in izboljša njihovo delovanje. Ojača nam imunski sistem, odpravlja glavobole, vrtoglavice, izboljša metabolizem, sprošča blokade in odpravlja utrujenost. V prostoru čisti tudi negativne energije, nam čisti dušo in duha, v naše življenje prinaša svetlobo, pozitivno energijo in harmonijo.

Kamena strela_kristal

Več o kristalih, ki so lahko odlično poročno darilo, si preberite tudi na slednji povezavi. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Vse o poroki na enem mestu

Avtor: Petra

V šoli ste se učili različnih stvari, a kako si organizirati preprosto... Preberi več

Naslednja objava

Kaj kupiti za poročno darilo?

Avtor: Zaobljuba.si

Že veste, kaj boste kupili mladoporočencema ob njuni poroki? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+