Poročni video je pomemben del najinih spominov na poročni dan

Avtor: 
Tina in Erik Črnigoj
poročni par, poročno snemanje, poročni fotograf, poroka, zaobljuba

Poročni dan je zagotovo  eden najlepših dni v življenju, zato pripravam na poroko posvečamo vso svojo pozornost in pazimo na vsako podrobnost. Pomembne so drobne malenkosti, kot so dekoracija, poročni prostor, izbira glasbenega izvajalca, in zelo pomembne stvari, na primer izbira prstanov, poročne obleke in fotografa, ki bo profesionalno ovekovečil pomembne trenutke ter najlepše detajle, ki si jih bomo lahko ogledali v poročnem albumu sami, z družino ali s prijatelji.  Ampak fotografije so nemi odsev poroke, podoživimo trenutek, mogoče zaznamo čustva in že brskamo za naslednjo fotografijo.

Prav zato se vse več parov odloča za poročno snemanje, da lahko še enkrat podoživijo svojo poročno zgodbo v sliki in zvoku. Žal pri videu velja pravilo: dražji kot je snemalec, boljši bodo posnetki, saj bodo narejeni z boljšo opremo, a končni izdelek bo edinstveno ustvarjen unikat. Zato snemanje marsikdo črta s poročnega seznama želja. Kakšna škoda!

Vedeti moramo, da film pove veliko več kot slika: zajema vse dogajanje, ogledate si lahko trenutke, ko vas ni bilo zraven, vidite, kako so uživali in se zabavali vaši gostje, kaj so ženin in njegovi starši povedali o nevesti, preden so prišli ponjo, zabeleženi so vsi spodrsljaji, ki se jim lahko smejete še leta in leta, pogledate, kdo je bolje odplesal prvi ples in kateri sorodniki ter prijatelji so bili hitrejši pri opravljanju iger in svojih dolžnosti. Če izberete profesionalnega snemalca, s katerim se dobro ujamete, lahko izdela čudovit poročni video z vsemi pomembnimi scenami, glavna igralca pa sta seveda nevesta in ženin sama!

Na trgu je veliko ponudnikov poročnega snemanja, ki ponujajo različne pakete, storitve in opremo. Za izbiro najinega snemalca sva se odločila po priporočilu prijateljev in ogledov njihovih videov, ker so tako neverjetni, da jih človek vsako sekundo požira z očmi. S snemalcem smo se odlično ujeli, saj so v Kleva films pravi strokovnjaki na področju poročnega snemanja. Najprej smo posneli predporočni video in se pogovorili o željah poročnega videa.

Nastal je popolnoma drugačen video od ostalih, ker tudi najina poroka ni bila niti malo klasična. Ker sva mlada, energična, zabavna, čustvena in drugačna in ker sva pripravila poroko po svojih merilih, sva želela, da se to čuti tudi v najinem videu. Nobene drame, umirjenosti in hudo pocukrane romantičnosti ob nežnih baladah. Nastal je čudovit dinamičen video, poln energije, čustev, dejanj. Z vami bi zato rada delila svoj kratek poročni videospot, ki je nastal kot povzetek glavnega videa z namenom, da spodbudiva bodoče mladoporočence, da razmislijo o snemanju svoje poroke. Ne snemate mehiške telenovele, zato si dovolite biti drugačni!

Tina & Erik from Kleva films on Vimeo.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+