(NE)NAVADNA POROČNA DARILA

Avtor: 
Ana Cetinski
Poročno darilo

Ko so poročna vabila razposlana, se povabljenim najprej pojavita dve vprašanji: kaj obleči za tako pomemben, svečan dan in kaj kupiti paru za poročno darilo. Če se želita izogniti darilom, ki jih mogoče ne potrebujeta, je ta zapis kot nalašč za vaju.

VELIKO PAROV SI ZAŽELI nepozabno POROČNO POTOVANJE

Pregovor pravi, da je življenje knjiga in kdor ne potuje, bere le eno stran. Kdo ve, kdaj si bosta lahko spet privoščila čas le za vaju dva in načrtovala nepozabno potovanje. Medeni tedni so »a must do thing« po poroki, zato namignita povabljenim že v poročnem vabilu, da zbirata denar z namenom - za posebno, medeno popotniško destinacijo. Svatom se nato zahvalita med nazdravljanjem s šampanjcem ter jim razkrijta, kam bosta odpotovala!

Poročno potovanje

»večni« DODATKI ZA DOM

Če sta ljubitelja dišeče kave, je kakovosten aparat za kavo, nekaj, kar vaju bo spomnilo na najboljše svate prav vsako jutro. Torej: ko povabljena teta vpraša, kaj si želita, je pravilen odgovor: »Električno mašin'co za kavo, ki nama bo prav vsako jutro polepšala dan!«.

Leteče preproge ne obstajajo. Mogoče pa? Z občutkom izbrana kakovostna preproga polepša prav vsak dnevni prostor. Ko torej povabljeni stric vpraša po poročnem darilu, naj bo vajin odgovor: »Pojdimo skupaj po letečo preprogo!«

Porcelanasti krožniki ali kristalni  kozarci za  posebna kosila bodo vsakič spomnili na vajin poročni dan. Najbolje jih bo izbrala babica, ki tudi sicer skuha najboljše nedeljsko kosilo - zato izbiro te vrste darila prepustita njej. 

Dodatki za dom

KAJ NAJ podarijo POROČNE PRIČE?

Vikend SPA razvajanje. Letalsko karto do prestolnice ljubezni – Pariza. Nočno omarico z boljšjaka. Posebno sliko. Hišnega ljubljenčka*. Tablico. Doživljensko naročnino na najljubši časopis. Drevo za na vrt v novi hiši. Čisto pravi zvezdi z imenoma para. Karte za nepozaben glasbeni koncert.

Če vama je všeč katera izmed predlaganih idej, ta zapis pošljita svojima poročnima pričama - za inspiracijo.

Pa še namig vsem poročnim pričam, ki to berete: ne pozabite na ročno, DIY poročno čestitko z unikatnim posvetilom!

*Pozor: le pod pogojem, da si par to želi in ima čas za skrb, nego. ;)

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+