Zaobljuba.si - najboljši digitalni projekt 2013

Avtor: 
Zaobljuba.si
Podelitev netko nagrad

Z velikim ponosom in veseljem sporočamo, da se nahajate na spletni strani, ki je bila po mnenju strokovne žirije Netka imenovana za najboljši digitalni projekt leta 2013 v kar dveh kategorijah, in sicer digitalne storitve in aplikacije ter produkti in blagovne znamke. 

Odlična uvrstitev poročnega portala Zaobljuba.si je posledično povedla agencijo ENKI na mesto najboljše spletne agencije.

Od aprila, ko smo polni elana začeli razmišljati, ustvarjati, oblikovati, predvsem pa verjeti, pa do danes, nam je uspelo razviti projekt, nad katerim niso navdušeni samo bodoči mladoporočenci in ponudniki poročnih storitev, ampak tudi strokovnjaki s področja digitalnega komuniciranja. 

Skupinska Netko

Zaobljuba.si (beta) je interaktivno orodje, ki organizacijo poroke spremeni v zabavno dogodivščino. Bodočima mladoporočencema omogoča, da pregledujeta fotografije nedavno poročenih parov na eni in ponudnikov poročnih storitev na drugi strani ter všečne umeščata v sanjarnico, kjer se izoblikuje »wishboard« njune sanjske poroke, ki ga lahko delita in komentirata s prijatelji oz. preneseta poročnemu organizatorju ali pa kar sama kontaktirata izbrane ponudnike. 

Poročeni pari dostopajo do platforme, kjer lahko brezplačno izdelajo stran svoje poroke in se spopadejo v tekmi za všečke. Ponudniki poročnih storitev pa so dobili platformo za predstavitev svojih izdelkov v sliki in videu, ki jim nudi povratno informacijo všečnosti s strani obiskovalcev in uporabnikov.

Sledili smo več ciljem:

- Olajšati organizacijo poroke oz. vzpostaviti »fun« element načrtovanja. Namen je vizualizirati želje in pričakovanja v foto zgodbo sanjske zaobljube.

- Na enem mestu zbrati vse kakovostne ponudnike poročnih storitev in jim omogočiti promocijo na neklasični način. 

- Vzpostaviti moderno širjenje od ust do ust s prepletanjem mladoporočencev in ponudnikov  ter všečkanjem.

- Poročenim parom ponuditi platformo za brezplačno objavo svoje poroke.

- Vzpostaviti nišno spletno komuno in uporabnike pritegniti zaradi koristi in lepljivih elementov, kot so všečkanje, pinanje in deljenje s prijatelji.

- Izvesti spletni projekt, ki se oblikuje in se bo nadgrajeval po željah uporabnikov (Lean pristop). V načrtu je več uporabnih aplikacij, katerih razvoj se bo izvajal glede na analitiko pričakovanj obiskovalcev. Predvsem pa spletni projekt, ki se konkretno preživlja z izdelanim finančnim modelom, ki že deluje.

 

Zaobljubili smo se in uspelo nam je. Brez vas pa uspeha ne bi bilo. Zahvaljujemo se vam, da ste nam že od samega začetka zaupali in tako kot mi verjeli v uspeh in veliko zgodbo.

V prihodnje obljubimo, da bomo spremljali vaše želje in potrebe in se razvijali. In presenečali.

Hvala, da ste z nami. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+