Prav posebno romantično razvajanje na Gradu Otočec

Avtor: 
Zaobljuba.si
Grad Otočec

V oktobru smo za vas, bodoči mladoporočenci v sodelovanju s Hotelom Grad Otočec, pripravili posebno nagradno igro, kjer smo izbrali srečen par in jima podarili romantično večerjo in nočitev.

Nobena skrivnost ni bila, zakaj smo izbrali prav Grad Otočec, saj slovi kot eden izmed najprivlačnejših hotelov v Sloveniji. Kot član prestižnega združenja hotelov in restavracij Relais & Châteaux, ponujajo sobe in suite najvišje kategorije. Poleg odličnega bivanja, pa vas razvajajo tudi s svežo, zdravo, pokrajinsko obarvano ponudbo hrane, primerno za grajsko okolje, polno vrhunskih in vznemirljivih okusov.

Grad Otočec

Zmagovalca nagradne igre

Med vsemi pari, ki ste sodelovali v nagradni igri, sta nagrado prejela Gabrijela in Dejan, ki sta svoj dan začela z lepim izletom po stari cesto proti dolenjski. Na grad Otočec sta prispela ob 18:00 uri, prevzela rezervacijo in se dogovorila za večerjo.

Gabrijela in Dejan

Kulinarično razvajanje v prijetnem ambientu

Povedala sta nam, da je bila večerja vrhunska, hrana odlična in nekaj posebnega, kar nismo vajeni (npr. pistacijeva omaka, sladoled z okusom hruške). Postrežena sta bila v viteški sobi ob kaminu, kjer je odlično vzdušje in prijeten ambient.

Sladica

Sproščanje v masažni kadi

Po večerji sta odšla v sobo, kjer ju je čakalo sproščanje v masažni kadi. Zjutraj sta bila deležna obilnega zajtrka, pri katerem, kot sta povedala, dobiš, karkoli si zaželiš. Dan sta zaključila  z obiskom Šmarjeških toplic, kjer sta cel dan uživala v bazenih ter na masažah.

Samopostrežni zajtrk v hotelu Otočec

Veseli nas, da smo jima, skupaj s hotelom Grad Otočec pričarali nepozabne trenutke v dvoje, ter dan, ki ga ne bosta pozabila.

Grad Otočec, poleg odlične hrane ter vrhunskih nastanitev ponuja tudi neskončne možnosti za sanjsko poroko. Vse od poroke na prostem do posebne Grajske poroke. Več si preberita TUKAJ>> 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Si želita prav posebnega roman...

Avtor: Zaobljuba.si

Sodelujta v nagradni igri in osvojita romantično večerjo in nočitev v ... Preberi več

Naslednja objava

Kako sem izbrala poročno lokac...

Avtor: Ajda

Usoda me je pripeljala, do sanjske poročne lokacije. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+