Lara načrtuje: Poroka bo 9. 9. 2017

Avtor: 
Lara - Superbizimami

Zgodilo se mi je nekaj lepega. Portal zaobljuba.si me je povabil k sodelovanju. Pisala bom o planiranju najine poroke in upam, da vam bom s kakšnim nasvetom pomagala. Zelo se veselim. Uživam v načrtovanju. Uživam v kreiranju najinega posebnega dne. Če sem čisto odkrita, je organizacija poroke danes že prava umetnost. Premišljeno se moraš podati vanjo, saj so cene zadnja leta narasle do neba. Samo če omeniš besedo poroka, se cene kar potrojijo. Zato je dobro, da se vsega lotiš sistematično in analitično, saj boš le tako dobil za svoj denar najboljše. Hitre odločitve po mojih izkušnjah tu ne pridejo v poštev. Zato sem tukaj, da vam skozi planiranje lastne poroke pomagam do lažjih odločitev, rešim kakšno dilemo in predvsem, da skupaj organiziramo ta dogodek, poln ljubezni, veselja, solz sreče in lepih, nepozabnih spominov. Potrditev ljubezni. Še uradno.

POROKA MI POMENI VELIKO

Postala bom žena. Gospa B. Tega še čisto ne dojemam. A verjetno bom vse to dojela takrat, ko bom izrekla tisti magični DA. VZAMEM. ZA VEDNO. Po duši sem romantik. Sem precej čustvena in že sedaj me skrbi, kako bo moj make up zdržal vse solze. Bo treba kar fino fiksirati puder. Poroka mi pomeni. Ja mi. Odkar sem s svojim Markom, si kar predstavljam ta dan. In že samo, ko pomislim, da bova stala drug ob drugem, dobim cmok v grlu in solzne oči. Lepo bo. Vem.

»Včasih mi tvoja bližina odvzame dih; in vse, kar hočem povedati, ne najde glasu. Nato v tišini lahko zgolj upam, da bodo moje oči izrekle, česar jezik ni mogel.« – Robert Sexton

BODOČA NEVESTA LARA

Naj se predstavim. Sem Lara. Filmofrik, gurman, obožujem knjige, pa čeprav sem zadnjo prebrala pred 5 leti, glasba je del mojega vsakdana, brez »cukra« v dnevu ne gre, sem perfekcionistka, kar me velikokrat tepe in tudi utrudi, sem tipična škorpijonka in vsak dan najdem kakšen citat, ki me spremlja čez dan, saj malo poduhovljenosti ne škodi. Sem mami. Doma imam dve leti in pol starega fantka Tristana, ki mi lepša življenje. Sem prijateljica. Veliko svojega časa posvetim prijateljem. Poleg družine mi največ pomenijo prav oni. Izkoristim vse novodobne aplikacije, ki mi omogočajo, da sem z njimi dnevno v stiku. Sem blogerka. Superbizimami.

In sem zaročenka. To sem postala dan pred najino 4. obletnico.

Lara načrtuje poroko

»Ljubim te, a ne zgolj zato, ker si, kar si, ampak tudi zato, kar sem jaz, ko sem s tabo. « – Roy Croft

NAJINA POROČNA ZGODBA

Vsaka poročna zgodba ima svoj začetek. Najbolje, da začnem s svojo. Zaroka. Moja zaročna zgodba. 13. 2. 2016 se je moj Marko odločil, da me pelje na večerjo. »Na Ljubljanski grad greva,« je rekel. »Ok. Ni še najina obletnica, ampak mogoče ni dobil drugega termina,« sem si rekla. Ko sva prišla v restavracijo, je svoj plašč obesil kar na stol. »Marko, ne moreš tako, no, imajo obešalnike.« Ni upošteval moje pripombe. Kaj hitro pa je bilo jasno, zakaj. Ker je imel v žepu posebno škatlico. Nazdravila sva z Jameson colo, najino najljubšo pijačo, in po večerji je rekel, da bi se šla sprehodit po grajskem dvorišču. Nisem bila ravno za to, saj je rosilo. Ampak sva šla. V dvorani nasproti restavracije se je odvijal Valentinov ples. Glasba se je slišala na dvorišče, tam pa nikogar. Razen naju. Nekaj mi je razlagal, bil je malo živčen, ampak nisem se menila za to. Bil je res lep večer, saj sva bila skupaj. Nakar mi reče (čisto točno se ne spomnim besed, a upam, da me razumete, zakaj). Veš, ljubim te, skupaj sva že 4 leta, imava otročka … Kar naenkrat je bil na kolenih … »Lari, bi se poročila z mano?« JA! Šok. Kdaj? Kdaj ti je vse to uspelo? Ponavadi ga pogruntam. V tistem trenutku pa sploh nisem dojemala, da se to res dogaja, saj me je res zelo lepo presenetil. Moram vam povedati, da je zame skoraj nemogoče pripraviti presenečenje in da mu je to uspelo, se je moral res maksimalno potruditi. Kupil mi je zame najlepši zaročni prstan in nikoli ga ne snamem. Razen ko pomivam posodo. Iz navade. Prelep je. Preprost in čisto po mojem okusu. Pozna me.

ČUDOVIT TRENUTEK

Bil je lep, iskren trenutek v mojem življenju. Poseben dan. Nikoli ga ne bom pozabila. In veste, kaj? Ne bi si mogla zamisliti boljše lokacije. Sem namreč ponosna Ljubljančanka in Ljubljanski grad je res simbol našega prelepega mesta. Kasneje mi je povedal, da je imel velike načrte in ogromno norih idej z željo izpeljati in narediti najino zaroko res posebno, a mu je vreme to preprečilo. Pa saj ne more biti vse popolno! A čeprav je bilo. Pokleknil je direktno v lužo, rahlo je rosilo in sama sva bila na grajskem dvorišču. Bolj romantično zame ne bi moglo biti.

Lara se bo poročila

PODROBNOSTI POROKE

Podrobnosti planiranja bom odkrivala postopoma, da bo bolj zanimivo. Zaenkrat vam zaupam, da bova imela na poroki 130 gostov in da bo poroka v najini Ljubljani. Do takrat pa pridno varčevanje.

Roke gor tiste, ki se boste poročile letos, in vabljene tudi tiste, ki poroko planirate kasneje. Vsaka poroka je posebna in zgodba zase. Lepo nam bo. Ni lepšega, kot klepetati o svoji poroki in zraven še vse lepo splanirati.  

Naj se planiranje začne.

Bodoča nevesta Lara

 

Bi tudi ti želela svoje trenutke organizacije deliti z nami? Postani naša blogerka in nam piši na: info@zaobljuba.si. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Gabrijela načrtuje poroko

Avtor: Gabrijela Neuvirt

Sta zaročena? Načrtujeta poroko? Potem lepo vabljena k spremljanju blo... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+