Si želita prav posebnega romantičnega razvajanja?

Avtor: 
Zaobljuba.si
Romantično razvajanje na Gradu Otočec

Vsake toliko se moramo pari razvajati na prav poseben način. Ob dobri družbi bodočega moža ali žene, običajno ne potrebujemo veliko, a če se razvajamo ob dobri hrani in obličnem ambientu, se zaiskri samo še kakšna dodatna iskra več. Ker želimo vas – bodoči mladoporočenci razvajati na prav poseben način – kot kralja in kraljica bomo konec oktobra  2016 prek nagradne igre na FB podarili romantično večerjo in nočitev v Hotelu Grad Otočec. Mamljivo kajne? Sodelujeta lahko od 13. do 31. oktobrom.

Romatično razvajanje v Hotel Grad Otočec

Romantična večerja na Otočcu

Podrobnosti nagrade so presenečenje, a nobena skrivnost ni, zakaj smo izbrali Hotel Grad Otočec. V srcu neokrnjene narave, na otočku sredi reke Krke, kraljuje eden najprivlačnejših hotelov v Sloveniji. Ta član prestižnega združenja hotelov in restavracij Relais & Châteaux vas vabi s svojo butično ponudbo sob in suit najvišje kategorije. Poleg odličnega bivanja, pa dovolite, da vas razvajajo tudi s svežo, zdravo, pokrajinsko obarvano hrano in pijačo, primerno za grajsko okolje. Iz neizmerne domišljije njihovega kuharskega mojstra Dejana Pavliča se v grajski restavraciji rojevajo vrhunske jedi vznemirljivih okusov.

Hotel Grad Otočec

Kako lahko sodelujeta?

Pobrskajta med skupnimi fotografijami, ki sta jih posnela s svojim bodočim možen/ženo, ali pa se slikajta prav posebej za to priložnost. Fotografija naj predstavlja ali simbolizira vajino ljubezen. Naložita jo prek Facebookove aplikacije in delita. Zmagala bo fotografija, ki bo zbrala največ všečkov. Z malo truda in sreče je lahko razkošno razvajanje v Gradu Otočec vajino!

Poroka na Otočcu?

Poroka na Otočcu

Grad Otočec pa ponuja tudi neskončne možnosti za sanjsko poroko. Vse od poroke na prostem do prav posebne Grajske poroke. Več o možnostih si preberita TUKAJ >>>.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+