Nagradni natečaj: Poročnega potovanja ne pozabiš nikoli

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročno potovanje Nomago

Sta z boljšo polovico pred kratkim dahnila usodni »da« ali sta ravno sredi načrtovanja poroke? Ker mora vsaki poroki obvezno slediti še poročno potovanje, smo za vaju pripravili edinstveno priložnost, kjer vama pomagamo do medenih tednov, o katerih sanjata.

Si na poročnem potovanju želita rajskih plaž, kjer lahko cele dneve poležavata pod palmo in uživata v razgledu na morje? Sta malce bolj avanturistične narave in je popolna izbira za vaju safari ali treking? Ali se želita raje podati na raziskovanje kulturnih znamenitosti in naravnih čudes?

Da bodo vajine sanje postale resničnost, vama Nomago Travel in Zaobljuba pomagamo do medenih tednov na želeni destinaciji.

Sodelujta v našem nagradnem natečaju in se potegujta za darilni bon Nomago v vrednosti 400 €, ki ga lahko koristita za različne storitve v okviru poročnega potovanja, od letalskih kart in hotelov, do različnih doživetij na destinaciji.

Namig: Če še zbirata svojo sanjsko destinacijo, pa pokukajta v Nomagov brezplačni katalog poročnih potovanj, kjer najdeta številne predloge in nasvete, kam se odpraviti in kaj tam početi.

Kako sodelujeta?

Zaupajta vajino zgodbo, kako sta se spoznala, in priložita skupno sliko. Dodatno izberita še vajino izbrano destinacijo za poročno potovanje in potovalni stil. Po želji lahko priložita še predstavitveni videoposnetek, kjer nam zaupata, zakaj naj prav vama pomagamo do rajskih medenih tednov. Prijave na natečaj sprejemamo do vključno 1. 12. 2019 prek spletnega obrazca.

PRIJAVITA SE!

Izmed vseh prijavljenih se bodo v ožji krog uvrstili 3 pari. Zgodbo vsakega bomo predstavili tudi na družbenem omrežju Facebook, kjer bo od 4. 12. do 11. 12. (do 14. ure) potekalo glasovanje. Glavno nagrado, darilni bon Nomago v vrednosti 400 €, bo prejel tisti par, ki bo pod predstavitveno objavo zbral največje število všečkov.

 

Preberi pravila in pogoje nagradnega natečaja.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+