Nagradna igra: BREZPLAČNO PETJE IN IGRANJE NA POROKI

Avtor: 
Zaobljuba.si in Mojca Bedenik
Petje na poroki

Poroka brez glasbene spremljave je kot travnik brez cvetlic. Če želimo popolno poročno pravljico, ne smemo spregledati poglavja z notnimi zapisi. Prav melodija lahko namreč doda tisto piko na i, ki se dotakne srca in širi ljubezen, poročnemu obredu pa pusti nepozaben in čaroben pečat.  

NAGRADA: BREZPLAČNO PETJE IN IGRANJE NA CIVILNI IN CERKVENI POROKI

Ker želimo, dragi bodoči mladoporočenci, da bo tudi vaš sanjski obred potekal ob spremljavi vaše najljubše melodije, v sodelovanju z Mojco Bedenik,

izobraženo glasbeno sopranistko ter Artistik, pripravljamo nagradno akcijo, v kateri lahko brezplačno prejmete petje na civilnem ter cerkvenem obredu, za katerega bi sicer odšteli 800 €*. Pri tem si lahko izberete pesmi iz že obstoječega repertoarja, ali pa predlagate svojega, če je to le mogoče izvesti s strani glasbenikov.

KAKO DO BREZPLAČNEGA PETJA NA POROKI?

Na info@zaobljuba.si nam pošljita podatke o datumu in lokaciji poroke, predvidenemu številu svatov, ter ime fotografa in snemalca. Čas imata do 13. 3. 2018, ko bomo v uredništvu izžrebali srečni par in ju nagradili z zgoraj omenjeno glasbeno poslastico.

POGOJ ZA SODELOVANJE

* Če sta pripravljena omogočiti, da vajin poročni fotograf in videograf priskrbita kvalitetne fotografije in videoposnetke, na katerih bo v prvem planu prav izbran poročni ansambel, obenem pa soglašata tudi s tem, da Mojca Bedenik in skupina Artistik ves ta material tudi javno uporabijo za promocijo svoje blagovne znamke, potem je nagrada lahko vajina …

Polona Amon
Živijo, želela bi si čudovitega petja na cerkveni in civilni poroki. Najina bo v stilu country, saj živiva na visokogorski kmetiji v Zasavju. Verjameva da bi s takšnim petjem najina poroka bila resnicno sanjska. Imela bova okoli 80 svatov poroka pa se bo zgodila 8.septembra 2018. Hvala že v naprej. Polona in Anton
Polona, vaše podatke nam prosim sporočite na naš mail: info@zaobljuba.si.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

NAJLEPŠI POROČNI VERZI

Avtor: Zaobljuba.si

Vstopi galerijo najlepših poročnih verzov in izberi takega, ki ustreza... Preberi več

Naslednja objava

Najboljše pesmi za prvi poročn...

Avtor: Zaobljuba.si

Se ne moreta odločiti kakšna bo vajina spremljava na prvem plesu? Preberi več

Zadnji

Organizacija poroke

Pomen postavljanja razmejitev pri organizaciji poroke.

Poročni opomin

Priprave na poroko so lahko zelo intenzivne, zato se hitro zgodi, da pozabita na kakšno malenkost. Peverita, na kaj vse morata biti pozorna, še sploh, če sta se organizacije poroke lotila sama.

Partnerski odnos

Poročni dan je zagotovo eden večjih mejnikov. Če je nekaj mesecev vse podrejeno organizaciji poročnega dne, se po poroki življenje vrne v ustaljene, a hkrati nove poti. Kako se spopasti z izzivi zakonskega življenja in vijugati med obveznostmi vsakdanjika?

Facebook

Facebook

Oznake

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+