Sladka otvoritev poročne sezone 2019

Avtor: 
Zaobljuba.si

Uspešna in sladka je bila otvoritev poročne sezone 2019. Ponujamo vam nekaj utrinkov iz dogodka. Zahvala gre vsem sodelujočim, ki so kakorkoli prispevali, da je vrhunski dogodek v popolnosti uspel. 

Povod za to zgodbo pa je bila nova poročna uspešnica, ki so jo tudi v video obliki predstavili RITEM PLANET (Ritem Planet - ex Wedding Crashers) in nosi ime Pravo sem izbral.

Skupina Ritem Planet je v restavraciji Evergreen prisotnim novinarjem in prijateljem predstavila nov videospot za pesem Pravo sem izbral. Po predstavitvi pa v družbi pevke Nike Svetlin odigrala nov hit še v živo.

Glasbeni video je nastal pod taktirko frontmana Janija v sodelovanju z video produkcijo Studia Boutique, ki ga sestavljata ubrani par, mož in žena Mateja in Dejan Berguš.

Za detajle zgodbe, ki je vpletena v videu pa gre zahvala tudi Infinity akademiji v okviru katere je filmček nastal.

Vsem povabljenim so poleg promocije videospota pripravili prav posebno presenečenje. Pari in ostali gostje so se lahko sladkali s torticami in naravnim sladoledom, vsem damam so podarili tudi vrtnico in revijo Zaobljuba. Ker pa na vrhunski dogodek sodi vrhunsko vino so z njim ob uspešno speljanem projektu na koncu z veseljem nazdravili.

Med obiskovalci je bilo opaziti tudi veliko znanih obrazov, ki so si z zanimanjem prišli ogledat njihove glasbene kolege in njihov nov izdelek.

Zbrani so bili nad videnim in slišanim navdušeni. Zato smo prepričani, da se bo nova uspešnica PRAVO SEM IZBRAL večkrat na noč  slišala ob različnih življenjskih priložnostih, ker saj veste LJUBEZEN je edino vodilo sveta.

FOTO: Studio Boutique

Dogodek so omogočili:
Evergreen - Kaval GroupLolita - Kaval GroupCvetje ArsTorte ŠpelaRodica WineryDomacija Belica MedanaSanjska OblekaaROMA, gelato experienceStudio BoutiqueDj YocoDJ DarMarZaobljuba.siInfinity EventsSlovenski poročni sejemSKEDENJEkskluzivno.si

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+