Navidezna poroka #2

Avtor: 
Tamara Buh
navidezna poroka, dvor jezeršek, poroka, zaobljuba

NAVIDEZNA POROKA VS. KLASIČNI POROČNI SEJMI

Na Dvoru Jezeršek se je lani zgodila prva Navidezna poroka in navdušila goste. Na prvi spomladanski dan bo letos na vrsti že druga, ponovno pa se bo odvijala na Dvoru Jezeršek. Koncept tega inovativnega poročnega dogodka smo na Zaobljuba.si predstavili že lani.

Naj vas vseeno spomnimo, da gre za svežo alternativo klasičnim poročnim sejmom, ki je za bodoče mladoporočence veliko bolj zabavna, sproščena in predvsem osebna izkušnja.

navidezna poroka, pogostitev, jezeršek

»RAZMIŠLJAVA O POROKI, A NE VEVA, KJE ZAČETI«

Vsi tisti, ki se kmalu poročite ali šele razmišljate o poroki, ste se verjetno že podali na katerega izmed poročnih sejmov, ki jih je v zadnjih letih v Sloveniji vse več. Je obisk dosegel vaša pričakovanja? Velikokrat se namreč zgodi, da so pari po obisku razočarani, ker ne dobijo vseh informacij, ponudba ne doseže njihovih pričakovanj ali pa se jim ponudniki ne utegnejo v miru posvetiti.

Da bi se izognili zgoraj naštetim nevšečnostim, smo pri Jezerških lani zasnovali svoj koncept poročnega sejma, Navidezno poroko.   

poročna obleka, navidezna poroka

PREVERJENA KAKOVOST, VRHUNSKI DOGODEK

Navidezna poroka se od preostalih sejmov razlikuje že po tem, da vsak segment poročne ponudbe zastopa samo en, a resnično kakovosten predstavnik z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi referencami. Tako se vam ni treba bati, da boste naleteli na nepreverjene poročne izvajalce, ki bi vam obljubljali gradove v oblakih, prodali pa mačka v žaklju. Prav nasprotno – v živo se boste lahko prepričali o njihovem načinu in odnosu do dela, saj jih boste opazovali v akciji cel dan. Poleg tega pa vam bodo ves čas na voljo za druženje, konkretna vprašanja in nasvete, ki jih potrebujete.

S skupnimi močmi bodo tako poskrbeli za vrhunski dogodek, ki bo brez dvoma presegel vaša pričakovanja. In kar je še pomembnejše, domov boste odšli opremljeni z vsemi pomembnimi informacijami s prve roke.

GENERALKA SANJSKE POROKE

Če bi torej želeli v vlogi svatov neobremenjeno pokukati v zakulisje sanjske poroke, je Navidezna poroka pravi dogodek za vas. Sproščeno vzdušje, dobra zabava, mala presenečenja in izvirni detajli bodo tudi letos rdeča nit dogodka. Udeležbo vam priporočamo tudi, če za svojo poroko iščete samo še zadnje ideje ali pa si želite le nepozabnega doživetja.

poročna zabava, dvor jezeršel, navidezna poroka

KDAJ?

NAVIDEZNA POROKA, 21.marec 2015 ob 16:00 uri

Cena: 49,00 EUR/osebo

Prijavite se tukaj >>

SODELUJOČI PARTNERJI

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+