Navidezna poroka

Avtor: 
Zaobljuba.si
Navidezna poroka

Se kmalu poročite in bi želeli doživeti generalko nepozabne poroke? Vas zanimajo poročni trendi za leto 2014? Potem vas vabimo na Navidezno poroko, ki je prvi tovrstni dogodek pri nas!

Prvič bo mogoče, da ste v soboto, 22. 3. 2014, v vlogi svatov priča unikatnemu poročnemu obredu in slavju na Dvoru Jezeršek, kjer bo vse potekalo, kot bi na pravi poroki. Pripravljena bo trendovska poročna dekoracija, ženina in nevesto se bo obleklo od glave do pet in poskrbljeno bo za vrhunsko kulinariko. Seveda pa ne bodo manjkali niti poročni fotografi, glasbena skupina in poročna torta!

SANJSKA POROKA

Scenarij poroke je navidezno klasičen, saj se bodo svatje zbrali ob aperitivu malo pred začetkom poročnega obreda. Na dvorišču Dvora Jezeršek bodo povabljeni med priče civilni poroki in proslavili to življenjsko obeležje z mladoporočencema. Medtem ko se bosta ženin in nevesta prepustila poročnim fotografom, bodo svate že čakali prigrizki in uvod v gostijo. Mladoporočenca vas bosta popeljala v gurmansko večerjo in pravo zabavo ob spremljavi glasbene skupine.

Civilni obred

Organizatorji obljubljajo, da bodo vsem udeležencem omogočili aktivnejšo vlogo v poroki. Namen je izključno sproščeno vzdušje, nepozabno doživetje in zabava. Dogodek bo postregel s številni presenečenji in izvirnimi detajli.

POROKA NA PROSTEM

Dvor Jezeršek

Če imate morda pomisleke o poroki na prostem zaradi slabega vremena, naj vas dež ne skrbi. Organizatorji bodo pripravili atraktivno klasičnega civilnega obreda, ki bo nepozaben tudi v dežju!

IDEJE ZA POROKO

Poročni koncept bo kolaž najbolj priljubljenih poročnih navad v kombinaciji z aktualnimi dekorativnimi elementi. Na poroki boste lahko poklepetali tudi z frizerjem, vizažistko in poročnim salonom, ki bodo 'skreirali' nevesto.

Poročna dekoracija

NAVIDEZNA POROKA VKLJUČUJE:

- aperitiv ob prihodu

- poročni obred z zabavo

- večerjo in pijačo do 24. ure

Cena: 49 EUR / osebo

Trajanje dogodka: 16.45 – 24.00

Prijave prek: http://www.jezersek.si/poroka/navidezna-poroka/

 

Če se želite na lastne oči prepričati, kako poteka vrhunsko organizirana poroka ne glede na vremenske pogoje, potem tega dogodka preprosto ne smete zamuditi! Število svatov, ki bodo del 'neresnične' poroke, zabave in najbolj atraktivnih poročnih trendov, je omejeno! 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+