Največji poročni sejem z najdaljšo tradicijo v Celju letos 17. in 18. marca

Avtor: 
Špela Peras
Celjski poročni sejem

Top poročni trendi, vrhunske kreacije na modni pisti, sejemske ugodnosti – tudi outlet prodaja - ter ideje in nasveti za popolni poročni dan vas tretji vikend v marcu (17. in 18. marca) pričakujejo na 17. sejmu POROKA. Več kot 45 ponudnikov poročnih storitev vam bo razkrilo, kako poskrbeti za nepozaben poročni dan. In še pomembna novost letošnjega sejma – obiščete ga lahko brezplačno! Celjski sejem bo prvim 1500 parom, ki se bodo prijavili na www.ce-sejem.si, podaril brezplačni vstopnici za sejem.

17. sejem POROKA bo v sejemski dvorani L1, kjer bo že osmo leto zapored tudi velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost. Paša za oči pa bosta zagotovo tudi vrhunski modni reviji poročnih oblek. Manekenke in manekeni se bodo letos »pomešali« med obiskovalce in jim tako maksimalno približali predstavljene kreacije.

Celjski poročni sejem

Prvič bo na sejmu mogoče tudi ugodno nakupovati v Outletu poročnih oblek in modnih dodatkov. Bodoči mladoporočenci bodo lahko izbirali med poročnimi in svečanimi oblekami, čevlji, spodnjim perilom, nakitom, modnimi dodatki, blazinicami in drugimi dodatki, ki so del poročne opreme. Obeta se odprodaja moških svečanih oblek z do 50-odstotnim popustom.

Pomembna je osebnost in ne le modni trendi

V Salonu White Couture pravijo, da modne smernice poročnih oblek narekujejo veliko čipke, še posebej tattoo čipko v kombinaciji s krilom iz tila, padajočega šifona ali pa organze. Ne glede na modne smernice pa je izbira poročne obleke vedno odvisna od karakternih lastnosti neveste, oblike telesa in celotne poročne zgodbe, poudarjajo v Salonu White Couture in dodajajo, da za vsako nevesto vedno najdejo pravi poročni model.

Celjski poročni sejem

Prstana vaju vsak dan spomnita na vajin poročni dan

Pri poročnih prstanih so letos v ospredju tanjši in ožji prstani, najbolj priljubljeni pa so takšni z diamanti, sporočajo iz Zlatarstva Mirage. Med kovinami je še vedno najbolj zaželeno belo zlato, prav tako je v modi rdeče zlato, največkrat v kombinaciji z belim zlatom. Poročna prstana sta skoraj edina stvar, ki par vsakodnevno spominja na njun poročni dan, zato je še kako pomembno kakšna sta. Pri izbiri poročnih prstanov si je zato potrebno vzeti čas, poudarjajo zlatarski mojstri.

Celjski poročni sejem

Sproščeno vzdušje ključ do nepozabne poročne pravljice

Ključ do nepozabne poročne pravljice je sproščeno vzdušje, poudarja Urška Slapar, želimo.si, organizatorka porok in dolgoletna razstavljavka na sejmu. To bodo prikazali tudi na svojem razstavnem prostoru, kjer bodo pod šotorom predstavili nove poročne trende dekoracije, kjer so vse bolj »in« leseni in pleksi izdelki. Bodoči mladoporočenci bodo lahko poizkusili vrhunska vina in se posladkali z dobrotami njihove slaščičarke.

Celjski poročni sejem

Marmorne torte v različnih barvah

Pri poročnih tortah pa je letos po izkušnjah slaščičarjev v Pohorski kavarni trend »marmorna« podoba torte v različnih barvah. Lahko je celotna torta takšna, ali le kakšno nadstropje, toliko da pritegne poglede. Ostajajo pa v trendu tudi »naked cake« torte. Te so velikokrat dekorirane s svežim sadjem, v večini je to jagodičje, ali pa s svežim cvetjem. Vedno bolj priljubljene pa so tudi »semi naked cake torte«. Gre za torte, ki so delno obmazane s smetano, tako, da se še vidi biskvit. Dodatek, ki je postal priljubljen pri teh tortah, je čokolada, ki po robovih steče po torti in je v različnih barvah.

Celjski poročni sejem

Sejmi za praznovanje pomladi

V istem terminu bodo na sejmišču poleg sejma Poroka še sejmi Flora, Altermed, ApiSlovenija, festival hrane in pijače Kulinart ter Festival kave Slovenija. Na sejmišču se bo predstavilo več kot 480 razstavljavcev iz Slovenije in tujine. Sejme bo mogoče oba dneva obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa vabijo obiskovalce, da si dnevni program dogajanja, ki pomembno sooblikuje sejme, pred obiskom ogledajo na www.ce-sejem.si in www.festivalkaveslovenija.si.

Celjski poročni sejem

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Elena načrtuje poroko: Našla s...

Avtor: Elena

Preberite si tretji del Elenine poročne pravljice. Preberi več

Naslednja objava

Boemska poroka v krogu najbliž...

Avtor: Zaobljuba.si

V natečaju za Najlepšo poroko leta 2017, je žirija za najlepšo izbrala... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+