Boemska poroka v krogu najbližjih

Avtor: 
Zaobljuba.si
Najlepša poroka 2017 - strokovna žirija

V natečaju za Najlepšo poroko leta 2017, je žirija za najlepšo izbrala poroko Katjuše in Boštjana. Preberite si, kaj sta povedala v intervjuju. 

1. Na kratko opišita vajino zgodbo.

Začela se je pred približno 15 leti kot srednješolska ljubezen in vsa ta leta jo še vedno uspešno ohranjava in negujeva. Med tem časom sva si tudi ustvarila družino. Kot vsak par sva šla skozi različne življenjske preizkušnje, jih skupaj uspešno reševala in – kar je za naju najbolj pomembno – skupaj sva in še vedno "rasteva" in za to sva hvaležna. Z najino poroko sva želela potrditi vse, kar sva v življenju že dosegla in kar še bova. Poroka je bila intimna, v krogu najožje družine in prijateljev, stran od mesta in množice ljudi. Želela sva, da bi bil najin dan brezskrben, sproščen, z veliko zabave, in meniva, da nama je to tudi uspelo. Izbrala sva popolno lokacijo, ki jemlje dih, ki ima posebo energijo, lepoto in zgodovino. Ko sva prvič stopila na posest Ville Fabiani, sva takoj vedela, da je to to.

2. Sta si izbrala kakšno posebno tematiko ali rdečo nit poroke?

Najin stil poroke lahko opiševa kot boemski, naraven, s poudarkom na zeleni barvi.

Najlepša poroka 2017

3. Kaj vama je povzročalo največ težav?

Težav nisva imela ... vsaj videla jih nisva. Res pa je, da sva si želela poroko na prostem, vendar nama je vreme to onemogočilo, zato sva morala poročno zabavo organizirati v notranjem prostoru.

Najlepša poroka 2017

Najlepša poroka 2017

4. Kateri poročni detajl je bil za vaju najpomembnejši?

Zavedala sva se, da so detajli pomembni, vendar temu nisva posvečala toliko pozornosti kot temu, da bi bila sproščena in da bi se zabavala brez kakršnihkoli skrbi. Če bi morala kaj izpostaviti, pa so to namizna cvetlična dekoracija in šopki, za katere je poskrbela Metka iz Sanjskega šopka.

Najlepša poroka 2017

5. Bi kaj spremenila, če bi se še enkrat poročila?

Ne. V življenju se vse zgodi z nekim razlogom in tako sva jemala tudi poroko in vse trenutke na njej.

Najlepša poroka 2017

6. Bi koga od sodelujočih ponudnikov še posebej pohvalila?

Vsi, ki so kakorkoli sodelovali pri ustvarjanju najine popolne poroke, si zaslužijo posebno pohvalo.

Družina Malgaj nama je omogočila najem lokacije in pomoč pri vsej koordinaciji.

Pohvaliva catering iz Špacapanove hiše, ki je poskrbel, da je bila hrana pripravljena na visokem nivoju in je presegla vsa najina pričakovanja. Vrhunsko tortico je ustvarila Petra Sodaja, ki kreira s stilom pod imenom P'cakes. Sanjskemu šopku se zahvaljujeva, ker so vedno prisluhnili najinim željam in so ustvarili prečudovito dekoracijo in šopke. Za vabila in druge tiskovine je poskrbela Romina, ki ustvarja pod imenom La Mina. Make up in pričeske sta uredili Katja Španja in Sandra iz Medinmleko. Glasbo na poroki sva zaupala vedno odličnima Urbanu in Matiji, ki ustvarjata pod imenom Batista Cadillac

Poročno obleko je skreirala Karen Willis Holmes iz Avstralije, ki je pod tem imenom tudi priznana avstralska blagovna znamka poročnih oblek.

Posebno pohvalo pa si zasluži najin fotograf Aljoša Videtič, ki nam je s svojo osebnostjo in načinom dela pričaral čudovito vzdušje. Umetnik in prijatelj je izdelal prekrasne fotografije. Veliko je odličnih fotografov, vendar za naju ostaja Aljoša eden in edini.

7. Kaj svetujeta vsem, ki se organizacije lotevajo v tem letu?

Poročni trendi se hitro spreminjajo, vendar če ostajaš zvest sebi in si znaš prisluhniti, je na koncu vse popolno, pa če je to v trendu ali ne. Poroka je dan, ki bi moral vsakemu paru ostati v najlepšem spominu, spomine pa ustvarjamo ljudje sami s tem, kar smo.

Najlepša poroka 2017

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Najlepša poroka leta 2017 je ....

Avtor: Zaobljuba.si

Znani so zmagovalci nagradne igre najlepša poroka 2017! Preberi več

Naslednja objava

Elegantna poroka na vrhu Ljubl...

Avtor: Zaobljuba.si

Pogovarjali smo se z zakoncema Borstner. Njuna poroka je bila s strani... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+