Največji poročni sejem na Hrvaškem

Avtor: 
Zaobljuba.si
Wedding Expo Zagreb

Bodoči mladoporočenci so že začeli poročne priprave za naslednje leto. Da bi imeli čim manj težav pri izbiri poročnega ponudnika, Wedding City organizira poročni sejem v Zagrebu. Na sejmu bodo zbrani vsi najboljši ponudniki, saj je to največji poročni sejem v celotni regiji. Tako kot že vrsto let, bo sejem potekal v nakupovalnem središču Westgate Shopping City.

Rezervirajte si svoj vstop 17., 18. ali 19. oktobra in preverite široko ponudbo več kot sto poročnih ponudnikov za svoj poročni dan.

Največji poročni sejem bo v nakupovalnem središču Westgate gostoval že petič zaporedoma in vam predstavil najboljše ponudnike v poročni industriji. Nakupovalno središče je v bližini slovensko-hrvaške meje. Tam si boste lahko ogledali veliko ponudnikov, ki poskrbijo za vašo poročno torto, catering, poročno obleko, poročna vabila, poročne prstane, poročno fotografijo in video, poročni šopek, restavracijo, limuzino, glasbo in druge stvari.

Poročni sejem se bo razprostiral po celotnem nakupovalnem središču in vam predstavljal novosti v modni industriji na področju porok. Na sejmu si boste lahko zagotovili tudi popust na različne poročne storitve in izdelke.

Med sejmom si boste lahko privoščili tudi „Late night shopping“, kjer boste deležni posebnih popustov in ugodnosti. Dosedanje sejme organizatorja Wedding City je obiskalo približno 80.000 gostov in predstavilo se je približno 150 ponudnikov. Obiskovalci sejma imajo brezplačno parkirno mesto, brezplačen vstop na sejem in brezplačen avtobusni prevoz iz različnih mest po Hrvaškem. Vsi obiskovalci sejma prejmejo tudi katalog Wedding expo, ki ga bodo delili na sejmu. Poleg predstavitev poročnih ponudnikov si boste lahko ogledali tudi modne revije, frizerske prezentacije, make-up in še in še.

Organizator poročnega sejma je Wedding City, ki je prva veleblagovnica v regiji, ki ima ponudbo za poroke in svečane dogodke. Imajo 20 glamuroznih salonov (760 kvadratnih metrov) z vrhunsko ponudbo, ki so v Westgate Shopping Cityju v Zagrebu. V njihovih salonih lahko najdete tudi priznane blagovne znamke svečanih oblek, kot so Maggie Sottero, Pronovias, Sherri Hill, Martina Felja, Ana Milani in druge.

 

 

Kje si zagotovim vstop na sejem?
Sonja, vstop na sejem je za obiskovalce brezplačen.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+