En večer – vse o poroki in še več

Avtor: 
Petra Starbek
poročni seminar Zaročena

Vabljeni na poročni seminar ZAROČENA, kjer boste v enem večeru na enem mestu izvedeli največ koristnih informacij o poroki.

V življenju ste se učili veliko različnih stvari, ampak tega, kako organizirati preprosto najpomembnejši dogodek v svojem življenju, popolne poroke, pa vas ni naučil nihče. Po zaroki ste postavljeni v vlogo organizatorja in se spopadate z različnimi vidiki organizacije, ki jih do zdaj še niste poznali. Pred vami je nešteto stvari (izbira vabil, lokacije, glasbenika, prstanov, dekoracije, obleke…) in o vseh se morate odločiti in jih izbrati. Včasih je to spoznanje za pare pravi šok in prav tu vam želimo pomagati s poročnim seminarjem ZAROČENA

Poročni seminar je poročni dogodek, kjer boste spoznali, kako samostojno organizirati svojo popolno poroko. Obisk seminarja priporočamo vsem parom, ki se boste poročili v letu 2015 in se tako soočili z izzivom organiziranja popolnega dne.

LETOŠNJI PREDAVATELJI in TEME

poročni seminar zaročena

Organizacija poroke

Na predavanju poročne svetovalke Petre Starbek iz poročne agencije Storija inženiring boste spoznali vse vidike organizacije popolnega dne. Spregovorila bo o začetnih vprašanjih, ki si jih morate postaviti, o mesečnem pregledu dogodkov, kako prihraniti pri poroki, in vam podala še nešteto drugih nasvetov.

Poročna fotografija

Področje poročne fotografije bo predstavil priznan poročni fotograf Janez Kotar – Janez Kotar Photography. Povedal bo, kako izbrati fotografa, kakšne stile fotografij poznamo in še mnogo več. Predstavil vam bo tudi svojo aerial fotografijo.

predavatelji poročnega sejma

Poročne obleke

Gospa Tanja Lucaj iz poročnega salona Novias bo spregovorila o poročnih oblekah. Natančneje, kako in kdaj izbrati obleko, kakšen tip obleke pristaja različnim postavam, kakšen naj bo ženin in vse, kar morate vedeti, da boste izbrali pravo poročno obleko in se boste v njej počutili kot princeska oziroma princ na belem konju.

Poročna torta

Poročna torta predstavlja vrhunec večera, ki ni namenjena samo sladkanju. Je popoln umetniški izdelek. Vesela, nasmejana in nora na sladice Daliborka Ilić iz sladkega podjetja Sladka romanca vam bo govorila o poročnih tortah ino sladicah, ki jih lahko imate na poroki ter z njimi presenetite svate. Predavanje bo popestrila tudi s preizkušanjem svojih dobrot. Le kaj nam bo pripravila?

predavatelji, poročni seminar zaročena

Poročni prstani in nakit

Poročna prstana sta nekaj, kar izbirata za vedno. Z vama bosta od prvega do zadnjega trenutka vajine ljubezni. Simbolizirala bosta prav vsak trenutek in spomin, ki si ga bosta delila. Izbira pravega para poročnih prstanov je zato izjemno pomembna za vaju. Tina Sušnik Colarič iz najbolj svetlikajoče se trgovinice Zlatarnica to zelo dobro razume in prav ona vam bo o izbiri, kakovosti ter gravuri povedala kaj več.

Glasba na poroki

Poročni seminar bo glasbeno popestril DJ Pero, ki vam bo tudi razložil razliko med DJ-em in glasbeno skupino na poroki. Skratka, razložil vam bo, kaj pomeni biti DJ na poroki.

Poročni video

Za vizualni spomin dogajanja bo poskrbela snemalna ekipa Storija Film, ki ustvarja poročne filme različnih zvrsti. Med odmori si boste lahko ogledali ključne poročne izdelke s področja poročne videografije. Ujeti pristna čustva in energijo poročnega dne ter jo prenesti na filmsko platno jim je vedno nov izziv in prava strast.

 

Vabljeni. Naj se vajina skupna dogodivščina organiziranja poročnega dne začne pri nas.

VSTOP je PROST. Vstopnice rezervirajte tukaj >>

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+