Bridal fever 2019

Avtor: 
Zaobljuba.si
Bridal fever

Zadnji vikend v oktobru smo v sodelovanju s poročno agencijo Infinity events organizirali glamurozno poročno uverturo poimenovano Bridal fever.

Namenjena je bila bodočim nevestam, ki si želijo stilsko in vsebinsko dovršeno poroko. Zato smo k sodelovanju povabili ene izmed najboljših izvajalcev v poročni industriji.

Bridal fever

V prvem poročnem hotelu v Sloveniji Bled Rose hotel, smo nevestam pokazali, kakšen je lahko njihov dan. Srečnim nagrajenkam smo s pomočjo punc iz Carpus make up centra priskrbeli poročni make up, Lepotni studio Namea pa je poskrbel za urejene nohtke.

Bridal fever

 

Za dih jemajoče cvetlične dekoracije sta »krivi« Aurélie in Cvetličarna Omers, ki so jih odlično dopolnile tiskovine izpod rok 100%inlove weddings ter Poročne beležnice.

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Obiskovalke so bile deležne trunk showa Sanjske obleke, ki nam je pokazala, kakšni so trendi poročnih oblek v prihodnji poročni sezoni, obleke pa so dopolnili dodatki Olivia Rose Designs. Vedno bolj priljubljene haljice, v katerih se bodoče neveste pripravijo na svoj najlepši dan, nam je predstavila Evelina Apparel.

Bridal fever

Bridal fever

Nismo pozabili niti na ženine, saj so se po modni pisti sprehodili tudi manekeni v oblekah Morro Sartoriale. Piko na I dovršenemu videzu modelov so s popolnim make upom in frizuro dale Martina Vrhovnik, Katja Mahne hair artist, Tea Bratina make up & hair studio in Lasuljarna

Bridal fever

Bridal fever

V Bled Rose hotelu so poskrbeli za večerjo ob spremljavi vin Vinske kleti Puklavec Family wines, za najbolj sladek zaključek večerje pa Torte Špela.

Bridal fever

Za vizualno privlačno in glasbeno spremljavo sta tekom večera srkbela DJ Darmar, s svojimi nastopi pa so nas zabavali tudi Flora Ema Lotrič, Marko in Neža Kim, Ritem planet in Kranjci, ki so za presenečenje večera poskrbeli s poročnim valčkom Poročna, ki jim ga je pomagala zapeti vedno čudovita Neisha.

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Bridal fever

Vso dogajanje so ves večer pridno fotografirali Aleks in Irena Kus ter Miloš in Nataša Horvat, za poročni video pa so poskrbeli Studio Boutique in Drumlife production.

Bridal fever

Ne smemo pozabiti niti na raznolike stojnice Slik!-Slik!, ki popestrijo vsako zabavo.

Bodoče neveste pa so lahko pomerile poročni nakit iz Malalana in čevlje, v katerih lahko preplešejo celo poročno noč Shuz.

Vsaka obiskovalka je domov odnesla novo številko revije Zaobljuba, katalog poročnih potovanj Nomago, darilce iz DM-a in idejo, kako se zahvaliti svojim svatom na poroki...izpolnjen loto listič Loterije Slovenija.

Ker pa nam druženje samo en večer ni bilo dovolj, smo obiskovalke povabili, da v hotelu tudi prenočijo in se nam pridružijo še naslednji dan, ko smo za njih pripravili zanimive delavnice. Medved Višnjar estetska klinika nam je na sproščenem predavanju povedala, kako smo lahko dame lepe brez slabe vesti, Jasna Oklešen in DM sta nas navdušila z make up delavnico, Katja Mahne z delavnico na temo poročne frizure in Martina Vrhovnik s predavanjem na temo popolne neveste.

 

Posebna zahvala gre naši voditeljici, Teji Jugovic, ki je lanski Bridal fever obiskala kot bodoča nevesta, letos pa je na oder že stopila kot mladoporočenka. Tako je iz prve roke bodočim nevestam podelila kar nekaj nasvetov. 

Prisrčna HVALA vsem, ki ste bili z nami in se vidimo znova prihodnje leto.  

Fotografije: Aleks in Irena Kus 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Bridal fever

Avtor: Zaobljuba.si

V soboto smo skupaj z Infinity events organizirali prvi glamurozni por... Preberi več

Naslednja objava

Zimska poroka v hotelu Four Po...

Avtor: Zaobljuba.si

Zakaj pa se ne bi poročila pozimi? Preveri prednosti zimske poroke! Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+