Bridal fever

Avtor: 
Zaobljuba.si
Bridal fever - galmurozni dogodek za neveste, Zaobljuba.si

V soboto 6.10.2018 smo skupaj z Infinity events, v Festivalni dvorani organizirali prvi glamurozni poročni dogodek, kot ga v Sloveniji še ni bilo!

Dogodek je bil namenjen bodočim nevestam in njihovim pričam, družicam in prijateljicam. Torej, kot zabavni, glamurozni večer z slavnostno večerjo in izbrano pijačo, kjer je vse dišalo po poroki.

Ker pri organizaciji porok verjamemo v oseben pristop in butično izvedbo, smo si zamislili poročni dogodek, ki je neke vrste poročni sejem, vendar v povsem drugačni, novi in predvsem osebni obliki. Za neveste s stilom, za neveste, ki si želijo stilsko in vsebinsko dovršenih porok.

Poudarek dogodka je bil na spektakularnih poročnih dekoracijah, katere je pripravila ekipa Cvetličarne Omers. Prikazali smo trende za sezono 2019 in poudarili, da se bogate poročne dekoracije ustvarjajo tudi v Sloveniji. Kar 15 slavnostnih miz, okrašenih v različnih stilih in tematikah, za katere so poskrbele tudi Finimini, Tinashe, AnvilinPoročna obeležnica in Svet metraže je pričakalo obiskovalke dogodka, ki so si izbrale najljubšo za uživanje v celotnem večeru.

Za češnjico na torti smo s pomočjo Sanjske obleke v Ljubljano direktno iz Barcelone pripeljali ekskluzivno modno revijo priznane znamke Pronovias. Predstavili smo 50 poročnih oblek iz kolekcije 2019, katere pa so obiskovalke dogodka lahko tudi pomerile na licu mesta. Obleke je nosilo pet prelepih manekenk, katerim je čudovite pričeske oblikovala odlična kreatorka pričesk Katja Mahne, med njimi je bila tudi vedno atraktivna Anja Jenko.

Za slavnostno večerjo s štirimi hodi je poskrbel Supercatering, pili smo odlična vina in penino Jeruzalem Ormož, po večerji pa so nas za ples in zabavo pripravljali s koktejli Gin Brin ter Ramazzoti.

Bodoče neveste so lahko slišale kar pet glasbenih zasedb, ki igrajo na porokah. Kranjci so nas zabavali ob sprejemu ter med večerjo, ob prihodu v dvorano so je igrala zasedba Artistik, zapeli sta Maja Založnik in Nastja Gabor, za sproščeno zabavo po uradnem programu pa je poskrbel Luka Sešek in njegov Proper band.

Dame so tekom večera lahko pomerjale dragocen nakit draguljarne Malalan, v sanjskem shoe butiku pomerjale poročne čevlje priznanih blagovnih znamk - Peppermint Street, Shuz in Aldo ter ročno izdelan naglavni nakit Katje Koselj.

Pester program je trajal kar pet ur in poleg glasbe, modne revije ter klepeta s ponudniki, nas je z dvema točkama presenetila Katarina Venturini in plesalke plesne šole Plesna zvezda. Kar dvakrat so uprizorili atraktiven »flash mob«, ki je popolnoma navdušil obiskovalke.

Za popoln videz manekenk, plesalk, voditeljice Ajde Sitar in ostalih je poskrbela vrhunska slovenska vizažistka Martina Vrhovnik s svojo ekipo.  Z obiskovalkami je z veseljem delila svoje bogate izkušnje z nevestami.

Seveda nismo pozabili niti na predstavitev luksnuznig poročnih potovanj, ki jih je predstavila Maja z agencije AustralAsia. 

Namen dogodka je bil torej, da bodoče neveste vidijo, slišijo, pomerijo in okusijo storitve raznih poročnih ponudnikov, katere smo povabili k sodelovanju.

Tudi sam pristop ponudnikov poročnih storitev je bil povsem drugačen, oseben. Namesto, da bi (kot na običajnih sejmih) stali za svojimi stojnicami, je bilo po eno mesto za vsako slavnostno mizo rezervirano za predstavnike izvajalcev, ki so se na dogodku predstavili s svojo storitvijo. Tako so lahko bodoče neveste povsem sproščeno kramljale z organizatorji porok, oblikovalci tiskovin, zlatarji, oblikovalci poročnih čevljev, predstavnikom turistične agencije in mnogimi drugimi.

Pozabili nismo niti na srečo, za kar je poskrbela Loterija Slovenija z izvirnimi Loto listki, upamo, da je kakšen tudi zadel in bo s tem pričaral še lepšo poroko :). 

Dogodek je bil izredno dobro sprejet, karte so bile razprodane v prvem tednu od objave dogodka. Bridal fever ali nevestine vročice se je udeležila tudi Teja Perjet (Cool Mamacita), ki je bila popolnoma navdušena nad idejno zasnovo dogodka. In z njo si delijo mnenje tudi ostale obiskovalke, ki so povsem običajna dekleta. Ta večer so se namreč počutile kot zvezde, tudi zaradi izvirne cvetlične stene pred katero so si lahko s pomočjo photo bootha - Fotkar ustvarile večen spomin. .

Pozabili pa nismo niti za spomniček, v katerem jih je čakala naša nova številka revije Zaobljuba, Macaronsi, mini penina Jeruzalem Ormož, Supercateringov piškotek, vstopnice za poročni sejem na Brdu in odličen Fructal first funkcionalni napitek ;). 

Najlepše se zahvaljujem odlični ekipi Wedding tribe in Studio Boutique, ki so in bodo poskrbeli, da bo spomin na ta čudovit dogodek ostal večen! Komaj čakamo, na celotne galerijo fotografij in video!

Se veselimo prihodnjega leta!

Fotografije: Wedding tribe

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+