Zdaj je skrajni čas, da poiščeš pravo poročno obleko!

Avtor: 
Zaobljuba.si
salon

A si že našla svojo poročno obleko?

Seveda si jo! Veliko nevest je takšnih, ki je svoj poročni dan “organiziralo” že v otroštvu, vsaj enkrat. Nekatere svojo vizijo o tem, kako bo izgledala poročna obleka obdržijo, druge si premislijo. Kakorkoli…vsaka od nas je sebe vsaj enkrat že videla v poročni obleki. Pa če je bilo to samo v mislih ali pa tudi ne. No, zdaj pa bo čas, da svojo sanjsko poročno obleko najdeš tudi v poročnem salonu. 

poročni salon

Kdaj se boš tja odpravila, je tvoja izbira. A imej v mislih, da ob koncu leta oziroma pozno jeseni v salone prihajajo nove kolekcije poročnih oblek in če si privrženka najbolj aktualnih trendov, bo to pravi čas, da se tja odpraviš. Če si ta čas zamudila, seveda ne pomeni, da svoje poročne obleke ne boš dobila. Še vedno se večina oblek za poročni dan izposodi in lahko se zgodi, da bo tvoja izbrana obleka prosta na tvoj dan.

Nekatere svojo obleko najdejo tudi leto pred poroko, druge nekaj tednov, mogoče par dni prej. Nekatere oblečejo več oblek, preden najdejo ta pravo, druge svojo obleko najdejo v prvi, ki jo poskusijo. In če se ti zdi, da ti izbrana obleka ne pristoji popolno, še vedno ti jo lahko v salonu malce prikrojijo, zožajo, skrajšajo itd.

pomerjanje

Pred obiskom salona preveri, ali se moraš prej naročiti na pomerjanje. Saloni so namreč zelo zasedeni in če se kar pojaviš na njihovih vratih, verjetno zate ne bodo imeli časa. Zato raje prej pokliči in preveri, kdaj se ti bodo lahko popolnoma posvetili.

Na pomerjanje obleci modrček kožne barve, mogoče tudi brez naramnic, če si želiš takšno obleko. Če že veš, kakšno višino petk boš obula na svoj dan, s seboj vzemi tudi te.

obleka

Po pogovoru s strokovnjakinjami iz salona poročnih oblek, boste naredile izbor oblek, ki boš jih pomerila. Ne boj se pomeriti oblek, ki jih priporočajo v salonu in ne ustraši se oblek, ki na obešalniku ne izgledajo tako, kot si si predstavljala. Zelo verjetno je, da bodo na tvojem telesu videti naravnost čudovito. Bodi odprta za vse predloge.

Izbira obleke ni enostavna, a imej v mislih, da to ne sme biti preveč stresni dogodek. Na “lov” za popolno obleko vzemi prijateljico, pričo, mamo, sestro…ter si privošči sproščen in zabaven dan. In bodi brez skrbi...ko boš oblekla pravo obleko, boš vedela, da je to to

obleka

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročne obleke skozi čas

Avtor: Zaobljuba.si

Čeprav so se podrobnosti poročne obleke skozi leta razlikovale, pa lah... Preberi več

Naslednja objava

Moška poročna obleka

Avtor: Zaobljuba.si in Sens

Tudi moška moda postaja vse bolj drzna, zato so bodoči ženini kaj hitr... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+