Si že našla svojo sanjsko poročno obleko?

Avtor: 
Zaobljuba.si
Julia kontogruni

Pravil pri izbiri poročne obleke ni. So pa smernice. Vsako leto nove, sveže in drznejše. In letos bodo neveste zelo modne. Še vedno pa se bo čutil vpliv kraljeve poroke, saj velike obleke minimalističnega  dizajna in enostavnih linij ostajajo v modi. Tiste, ki pa bodo malce izstopale, pa ti predstavimo v nadaljevanju. 

Ohlapni rokavi in poudarjena ramena

80-ta so nazaj! Skorajda. Napihnjeni rokavi in poudarjena ramena seveda niso točno takšna kot skoraj 40 let nazaj, so namreč precej bolj romantična. Sploh v kombinaciji s čisto silhueto poročne obleke. In da rokavi ne bi delovali preveč robustno, so iz nežnega in prosojnega blaga.

Pronovias

rosaclara

rosaclara

Gola ramena

Nekatere neveste boste letos pokrile svoja ramena, druge jih boste pokazale. Trend vročega poletja 2019 se bo prenesel v novo poročno sezono. Gola ramena oziroma rokavi spuščeni z ramen. Bolj ženstvene kombinacije kot so gola ramena in poročna obleka si skorajda ne moremo predstavljati. Poleg tega pa so ženska ramena in ključnica bojda eden najbolj privlačnih delov ženskega telesa.

Pronovias

morileemorilee

Puhasta nežnost

S perjem se modni oblikovalci spogledujejo skoraj vsako leto, ampak le redko so tako pogumni, kot so v tokratnih kreacijah. Perja tokrat niso uporabili samo kot dodatek, ampak kot glavni del poročne obleke.

Pronovias

pronovias

pronovias

Pravljična ogrinjala

Če ti poročne tančnice niso najbolj pri srcu, pa lahko poizkusiš z ogrinjali. Lahko so dolga do tal ali pa pokrivajo samo ramena. Poročni obleki bodo dali piko na i, hkrati pa poskrbeli za dva tvoja videza v enem dnevu. Ko boš ogrinjalo odstranila bo izgledalo, kot da imaš oblečeno popolnoma drugo obleko. Ogrinjalo prihrani za poročni obred za več elegance, za sproščeno zabavo pa ga odvrzi.

Demetrios

demetrios

 

rosaclara

Ko poslovna ženska sreča nevesto

Poročna obleka ne rabi biti zares obleka. Lahko so tudi hlače, hlačni kostim ali pa celo pajac. So zelo udobna alternativa klasični obleki in primerna za tiste neveste, ki bi zares rade izstopale.

Pronovias

theatelier

Poročne barve

Poročna klasika tudi v letošnjem letu ostaja bela. Večni beli pa se pridružujejo bež odtenki ter nežne pastelne barve neba in morja.

Esthernoriega

esthernoriega

Ne smemo seveda pozabiti še na čipko, ki je tako ali tako brezčasna. Obleke bodo na nekaterih delih skoraj prosojne, a bodo čipke na pravih mestih.

Najti pravo poročno obleko ni enostavno. Ampak ne glede na to kaj pravijo smernice, izberi obleko, v kateri se počutiš najbolj udobno in najlepše. Takoj, ko boš obleko pomerila, boš začutila, da je prava.

Fotografije: Barcelona Bridal Week 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Zdaj je skrajni čas, da poišče...

Avtor: Zaobljuba.si

Nekaj nasvetov pred izbiro poročne obleke. Preberi več

Naslednja objava

Moška poročna obleka

Avtor: Zaobljuba.si in Sens

Tudi moška moda postaja vse bolj drzna, zato so bodoči ženini kaj hitr... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+