Velike malenkosti, ki polepšajo tvoj poročni dan

Avtor: 
Andreja Koren

Tvoj poročni dan bo eden najbolj skrbno načrtovanih dni v tvojem življenju. Verjamemo, da si pomislila na vse, ampak za vsak slučaj v nadaljevanju preberi, katere so tiste malenkosti, na katere res ne smeš pozabiti, da bodo tvoj poročni dan naredile še bolj poseben. Tako zate kot za tvoje svate. 

Ena izmed prvih stvari, na katero ne smeš pozabiti, je, da vajine svate povprašaš po morebitnih alergijah. Verjetno si to že storila in boš zanje izbrala prav posebne menije. Verjamemo tudi, da si že pomislila na dodatno obleko zase in za svojega bodočega moža, prav tako pa tudi na rezervne čevlje. Ne pozabi pa nekoga zadolžiti, da bo za vajine obleke poskrbel, ko se bosta preoblekla. Sploh naj bo tvoja poročna obleka preostanek dneva oziroma noči nekje na varnem. Tako kot vsa darila, ki jih bosta dobila. Že veš, kam jih bosta spravila? 

 

Zase in za svoje družice oziroma priče pripravi »SOS torbico«, v katero spravi vse, kar bi lahko na poročni dan potrebovala, tudi če se ti ta hip zdi nepotrebno. V torbico shrani nekaj denarja, dokumente, ključe, mobilni telefon in polnilec. Dodaj še majhen šivalni paket, tampone, higienske vložke, protibolečinske tablete, obliže, deodorant, osvežilne robčke in seveda make up ter svoj najljubši parfum. Potem pa samo še določi osebo, ki bo imela to torbico vedno s seboj in bo cel čas nekje blizu tebe. Tudi vajinim svatom lahko pripraviš podobne izdelke v toaletnih prostorih lokala, v katerem bo potekala zabava. Zelo veseli bodo deodoranta, vlažilnih in navadnih robčkov, ostalih higienskih pripomočkov, poleti pa tudi kreme za sončenje in repelenta proti insektom. 
Če se bosta poročila sredi vročinskega vala, lahko priskrbita svatom senčnike oziroma dežnike. V belih barvah in z vajinimi imeni ter datumom bodo poskrbeli za senco oziroma ob vročinski nevihti za suho oazo sredi naliva, hkrati pa bodo super darilo, ki ga bodo svati lahko odnesli domov. Ob vročih dneh jim lahko ponudita tudi pahljače. Uporabljali jih bodo tako ženske kot moški, preverjeno. Sicer pa lahko moškim na vroči poletni poroki povezneta na glavo tudi klobuke, da se bodo skrili pred soncem. Na poletni poroki bo prav tako vedno dobrodošel sladoledni kotiček, tako za odrasle kot za otroke. 

Za otroke poskrbita na zabavi še s prav posebnim kotičkom, ki bo namenjen samo njim. Pobarvanke, baloni, igre in milni mehurčki jih bodo vedno navdušili. Odrasli gostje pa se bodo razveselili kotičkov, namenjenih le njim. Samo moški ali pa zgolj ženski družbi. Tvoj sveže pečeni mož bo zagotovo z veseljem posedel s svojimi prijatelji na foteljih ob izbrani pijači in mogoče cigarah. Punce pa se razvajajte s koktajlom, ki ga bo barman zmešal samo in izključno za vajino poroko. Zaupaj mu svoje najljubše sestavine in naj ga poimenuje po tebi, ti pa z njim nazdravi s svojimi prijateljicami. 

Na svoje prijateljice se spomni, ko boš razmišljala o tem, kako boš hodila po travnati ali prodnati poti do poročne zabave. Na spletu lahko marsikje naročiš prav posebne nastavke za tanke ali malce bolj široke petke, ki bodo preprečevali, da bi se pete na neravnih površinah poškodovale oziroma ugrezale. Verjemi: vse ljubiteljice petk ti bodo na tvoji poroki hvaležne. 
In ko smo že pri čevljih: le te lahko mladoporočenca še posebej popestrita. Vsak na podplate svojih čevljev zapiše lepo misel, namenjeno drugemu, svoje ime, lep izrek ali kaj drugega. Bodita ustvarjalna in nastale bodo prav posebne, kreativne fotografije z vajine poroke. Zanje sicer lahko poskrbita tudi v foto kotičku oziroma bodo za to poskrbeli svati. Pripravita foto steno ali kotiček, dodajta različne pripomočke in polaroidni fotoaparat. Svatom dajta nalogo, naj naredijo vsaj eno fotografijo in jo zalepijo v album, dodajo pa naj še svoj nasvet za srečen zakon. Zabave ob tem ne bo manjkalo, vidva pa jim bosta hvaležna za zabavno darilo. 


Na svojem poročnem dnevu pa se lahko spomnita tudi tistih, ki jih ni več med vami, a bi si zelo želela, da bi bili prisotni. Na prav posebnem mestu, na oltarju ali na svoji mizi, prižgita svečko v njihov spomin. Lahko pa prav poseben trakec z imenom dodata v tvoj poročni šopek. Ta oseba bo potem na nek način cel dan z vama. 

Te in še marsikatere druge malenkosti bodo vajino poroko ločile od drugih. Tudi že videne popestritve lahko naredita malce po svoje. Zaradi tega bosta vidva in seveda vajini svatje obdržali poroko v res lepem spominu. 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+