Tvoj priimek - tvoja usoda

Avtor: 
Irena Tarhoa Šek
zaobljubljeni par, skupna življenska pot

Ena od pomembnih odločitev pred poroko je, da se odločimo, kateri priimek bomo v prihodnje uporabljali. Uporabljamo lahko partnerjevega, svojega ali oba. Pri odločitvi nam lahko pomaga numerologija.

Ta veda razkriva ujemanje dveh oseb preko štirih področjih. Najprej se preuči, kako se ti dve osebi značajsko ujemata. Naš značaj se razkrije, ko analiziramo ime in priimek, ki smo ju dobili ob rojstvu. Značaj se nikoli ne spremeni, kljub temu da delamo spremembe na imenu ali priimku. Vibracijo lahko samo še dodatno izboljšamo ali poslabšamo oziroma lahko si pridobimo ali odvzamemo kakšno značajsko značilnost določenega značajskega področja.

Datum rojstva oziroma kombinacija življenjske poti nam razkriva, katera značajska področja so pomembna, da jih imamo pokrita s črkami v imenu in priimku oziroma priimku, ki ga prevzamemo po partnerju. Pomembna je tudi skupna izboljšana vibracija. Pokritost teh področij nam omogoča, da smo uspešni na svoji življenjski poti, torej lažje uresničujemo svoje poslanstvo.

Če vibracija imena in prevzetega priimka ni ugodna za našo življenjsko pot in za značajsko ujemanje s partnerjem, si lahko dodamo k njima še vzdevek.

Neugoden vpliv spremembe na priimku, ki smo jo naredili po poroki, se opazi, ko se partnerja ne ujemata več tako dobro, kot sta se pred poroko. Takrat je priporočljivo narediti spremembo, da ne pride do posledic. Če se zgodi, da se partnerja razideta, nato pa znova prevzameta priimek, se lahko ponovno dobro razumeta. To dobro razumevanje je potrditev, da sprememba priimka ni ugodno vplivala na njiju.

Numerološka analiza ujemanja dveh oseb nam preko datuma rojstva razkrije še, kako dolgo lahko traja ta zveza; kakšna je ta zveza, torej njun medsebojni odnos, ter kaj ju združuje in drži skupaj v zvezi.

Celotno ujemanje nam razkriva, kako naj se vedemo, da se bomo v zvezi dobro počutili in da bo le-ta uspešna.

Pri odločanju glede priimka vam lahko pomagam s kratko numerološko analizo imena in priimka ter življenjske poti. Najdete nas TUKAJ.

Z nekaj sreče pa jo lahko prejmete kot nagrado v nagradni igri, ki bo potekala na Facebook strani Zaobljuba.si.

Pravila nagradne igre

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+