Poročni sejem na Golteh

Avtor: 
Zaobljuba.si in Mitja Škrabl
poroka, golte, poroka v hribih, poroka na golteh, poročni par

Še pred meseci pobeljene vrhove je sedaj zamenjala pomladna kulisa cvetočih travnikov. Gorsko turistični center Golte, ki se nahaja streljaj od Mozirja, je ob vrhunski smuki, urejenih poteh za pohodnike in kolesarje, pravi raj tudi za mladoporočence.

V čudovitem okolju krajinskega parka se na 1410 metrih nahaja sodoben gorski hotel s 4 zvezdicami in 52 sobami, wellness centrom, velikimi dvoranami za zabavo, čudovito sončno teraso in vrhunsko gastronomsko ponudbo.

poroka, kapelica, poroka na golteh

Golte so čudovit prostor tudi za poroko, saj na edinstvenih lokacijah v naravi, lahko bodočim mladoporočencem pripravijo tako civilni kot cerkveni poročni obred. V prijetnem okolju krajinskega parka, na zelenici ob gozdu se nahaja gorska kapelica. Prostora za svate je dovolj, poskrbijo pa tudi za udoben prevoz mladoporočencev do prizorišča, ki je le streljaj od hotela. Civilni obred ob jezeru s pogledom na Alpe si zaželi skoraj vsak poročni par.

Dostop s sedežnico na čudovito razgledno točko je doživetje tudi za svate. Če omenimo še skrite kotičke za poročno fotografiranje....Več vama ne bomo opisovali, saj želimo, da to poročno pravljico doživita sama.

poroka, kapelica, poroka na golteh

Zato smo se odločili, da na višku poročne sezone, parom, ki poroko šele načrtujete, pripravimo manjši poročni sejem in prikaz možnosti poroke na Golteh. Vabimo vaju, da v nedeljo 7. junija obiščete Golte ter se prepričata o celoviti in odlični ponudbi, ki smo jo pripravili za vas. Predstavili bomo različne možnosti omizij in dekoracije. Predstavili se bodo fotografi, vižazisti, balonarji in drugi.

Izkoristita sončno nedeljo za izlet v naravo. Sejem odpira svoja vrata ob 10.00 uri. Na stojnicah se bo predstavilo več kot 10 ponudnikov različnih poročnih storitev, med njimi tudi Zlatarna Gajšek, ki bo en par osrečila s čudovito nagrado in sicer polovico para poročnih prstanov.

Program dogodka:

10.00 – otvoritev mini poročnega sejma

13.30 – prikaz civilnega poročnega obreda ob jezeru

Od 11.00 ure dalje – ogled gorske kapelice

Od 15.30 – pogostitev za obiskovalce

Ker vam želimo dogodek še bolj približati, smo za vse pare, ki se boste prijavili na dogodek preko spletnega obrazca, omogočili možnost brezplačnega prevoza z nihalko na Golte.

Obiščite spletno stran Poročna pravljica na Golteh ali facebook dogodek.

Dodatne informacije: 03 839 11 00 ali golte-recepcija@golte.si

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+