POROČNO LIČENJE GLEDE NA ZNAČAJ NEVESTE

Avtor: 
Jasna Oklešen
Poročno ličenje

Poročno ličenje naj bi bilo nežno, nevpadljivo, vendar glede na izkušnje menim, da bi moral biti tudi poročni makeup prilagojen posameznici in njeni osebnosti. 

Nežne kožne barve, s pridihom koralnih, zlatih, rožnatih odtenkov pristojijo skoraj vsaki nevesti. Če pa je nevesta energična, samozavestna oseba, lahko malce zabrišemo meje in naredimo korak naprej. Pridih 50. let z močno naličenimi rdečimi ustnicami ter natančno začrtanim eyelinerjem bo vsekakor pritegnil pozornost svatov. Piko na i naredijo posebno izbrane umetne trepalnice. 

Tiste, ki tudi čez dan obožujejo močno ličenje, vsekakor ne bodo zgrešile z močno zadimljenimi očmi. Takšna nevesta se vsekakor ne bo dobro počutila v svoji koži, če ji bomo naredili nevpadljiv, nežen makeup. Pri tem moramo paziti, da ostanejo ustnice naličene v nežnih, kožnih barvah. 

Nevestam z nežnimi značajem navadno sanjajo o romantični poroki, z nežnim ličenjem, romantično pričesko. Tako se lahko makeup artisti poigramo s senčenjem in brezhibnim nanosom pudrnih podlag. Videz kože lahko naredimo bolj svež z lahkimi nanosi pudrov, poigramo se s svetlenjem in temnenjem, na posamezne predele pa dodamo sijoče teksture, ki koži dajejo svežino in zdrav videz. 

V svetu umetnikov ličenja je vsekakor veliko možnosti igranja z barvami, tako da lahko vsaki nevesti posebej prilagodimo makeup glede na njen videz in ne nazadnje tudi značaj. Priporočljivo je poskusno ličenje, kakšen mesec ali dva pred dogodkom. Takrat se lahko makeup artist bolj posveti posameznici, spozna njen značaj, želje in ji svetuje.  Preizkusi se lahko več različic makeupa in ugotovi, v kateri se bodoča nevesta najbolje počuti. Na dan poroke bo tako lahko  nevesta sproščena in brezskrbna. 

Jasna Oklešen - Carpus makeup

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+