Poročne modne smernice zanjo

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročna obleka

Barva poročne obleke, kroj, dolžina, dodatki na njej... Ko pride obdobje izbire poročne obleke, se odpre morje vprašanj. Zate smo izbrali letošnje trende, ki ti bodo v pomoč. A ne pozabi, ne glede na modne smernice, najlepša poročna obleka je tista, v kateri se boš ti na svoj dan počutila posebno.

ZAČNIMO Z NARAMNICAMI, dekoltejEM in pasom

Trendi letošnje sezone narekujejo naramnice, spuščene čez ramena, kar daje bohemski pridih poročni obleki. Če si boš poročno obleko naredila po meri, ti predlagamo, da si za tak stil naramnic izbereš šifon - mehko, prozorno in lahko tkanino.

Glede dekloteja in izreza je moderen srčast izrez. Tiste, ki si ne želite globljega izreza, golo kožo zakrijte z večno moderno čipko, ki jo lahko uporabite tudi za zakritje ramen.

Spet so moderne pentlje v pasu, ki še poudarijo vitko postavo neveste. Bolj pogumne neveste pa pentljo lahko nosite tudi na hrbtu, kot so pokazali na Instagramu Bride:

Poročna obleka

KATERE BARVE SO letos modna izbira?

Modne piste poleg večno moderne bele in bež barve letos narekujejo nežne odtenke modre, sive in mint zelene.

Poglej si video predstavitve poročnih oblek priljubljene oblikovalke Vere Wang, ki sicer za poročne obleke izbira tudi drzne, manj konvencionalne barve, kot je črna. Bi nosila črne rokavičke, ki jih za letošnjo pomlad in poletje zapoveduje modna ikona poročnih oblek?

Sicer pa ideja: črno barvo lahko nosijo tudi tvoje družice. In namig glede kroja: letos se zapoveduje kroj na »A«, kar pomeni, da je tvoja obleka lahko tudi večplastna, da dosežeš željeno širino obleke.

Poroka

Ponudnike najlepših poročnih oblek smo zate zbrali tukaj. Naj se ti obdobje izbora popolne poročne obleke za vedno zapiše v srce!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+