Poročna vročica sredi vročinskega vala

Avtor: 
Zaobljuba.si
nevesta v bazenu

V Sloveniji se največ parov poroči poleti, ko imamo najlepše in najtoplejše vreme. Oziroma, tako naj bi bilo. Dokler nas ne presenetijo nevihte ali pa vročinski val.

Kaj narediti, če se poročiva sredi vročinskega vala?

Dobro je treba poskrbeti zase in za svoje svate, da se ne zgodi kaj nepredvidenega.  Ne pozabi na vodoodporno maskaro, na dober deodorant, na osvežilno vodico v spreju, svoja stegna natri z otroškim pudrom, da se ne bodo preveč drgnila med seboj in pij veliko vode. Saj bo zraven tebe tvoja priča, ki ti bo držala obleko, ko bo treba na stranišče. :) 

Kako pa ohladiti svate?

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da morajo tudi svati veliko piti. Veliko vode, seveda. Vode z okusi in različne limonade so tako ali tako velik hit zadnjih let, tako da napolnita vrče z različnimi okusi. In ne pozabita na led. Če se obeta še posebej vroč dan, raje poskrbita za 3x več ledu, kot sta imela najprej v načrtu. Ne bosta verjela, kako hitro lahko led izgine. Še preden se pri 35ih stopinjah stali.

limonada

Poleg osvežilne pijače poskrbita še za osvežilno hrano. Gostom v sadnem kotičku privoščita lubenico in melono ali pa sladoled. Ta bo največji hit, na palčki ali pa v kornetu.

lubenica

Gostom pripravita veliko kotičkov v senci, pod drevesi ali pa senčniki. Vsakemu podarita majhno pahljačo, s katero bodo, preverjeno, ves dan skakali naokrog. Podoben učinek bosta dosegla z majhnim ventilatorčkom na baterije. Lahko pa najameta velike ventilatorje, ki bodo med svate pršili vodno meglico. Bolj poceni različica bodo verjetno majhne pršilke za rože, ki jih napolnita z vodo. Smeh zagotovljen. Ne pozabita še na očitna sončna očala in kremo z zaščitnim faktorjem.

pahljača

K bolj svežemu občutku na poroki naj bi pomagala tudi barvna paleta, za katero sta se odločila. Hladne barve so tiste, ki bodo svate pomagale ohladiti. Torej svetlo modra in zelena,  hladen občutek pa daje tudi srebrna.

Če pa še to ne pomaga, pa predlagam, da postavita en bazen, ga napolnita z vodo in kaj hitro se bo zgodilo, da bo v njem pristal kakšen svat. 

poroka na bazenu

Lahko pa razmišljata še malce vnaprej in svojo poletno poroko organizirata kar v eni vili z bazenom ali pa v vinogradu in se skupaj hladite kar v vinski kleti.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

DIY - Kozarčki za osvežilne na...

Avtor: Zaobljuba.si

Poroke na prostem so vse bolj priljubljene, poleg tega dopuščajo velik... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+