Poročna dekoracija v letu 2020

Avtor: 
Zaobljuba.si
poroka

Nova poročna sezona je tik pred vrati, z njo pa so na vrhuncu tudi priprave na vajin najlepši dan. Lokacija je rezervirana, poročna obleka izbrana, torto sta že poskusila, zdaj pa je čas, da začneta resno razmišljati o dekoraciji. 

Trendi letošnjim porokam narekujejo bujne cvetlične dekoracije. Rožice in zelenje naj bodo povsod. Naj jih bo še več kot običajno. Zelo priljubljeni bodo letos tudi bujni šopki zelo razvejane oblike.

poročni šopek

šopek

Še vedno pa pri nas pridno vztraja t.i. greenery stil poroke. Ta stil se osredotoča na zelenje in manj na barvne cvetove. Čeprav to ne pomeni, da na poroki barv ni. Nasprotno, zaradi velike količine zelenja, barvne rožice še posebej izstopajo. V dekoracijo vključita lesene elemente, recimo kakšne podstavke za sveče in namizno dekoracijo ali pa veliko stekla.

dekoracija

dekoracija

Ne pozabita še na veliko sveč in pa seveda lučk. Te vedno poskrbijo za dodatno romantiko, ki je na poroki ne sme manjkati. Istočasno imejta v mislih, da pretiravati z dekorjem vseeno ni potrebno. Mize naj zadihajo.

okrasitev

dekoracija

Kaj pa barve?

Barva leta 2020 je »klasično modra«. Na svoji poroki lahko kar nekaj stvari obarvata modro. Začneta lahko že pri vabilih, nadaljujeta pri obleki in seveda ostali dekoraciji. Rože, sveče in svečniki, pogrinjki, prti in ostalo kar kličejo po modri barvi.

poročni šopek

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Naslednja objava

Barva leta 2020 je “klasično m...

Avtor: Zaobljuba.si

Kaj vse lahko na tvoji poroki obarvaš modro? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+