Od kod denar za poroko?

Avtor: 
Zaobljuba.si
Stroški poroke

Se nad vama zgrinjajo temačni oblaki, ko pomislita na poročni proračun? Za vaju imamo dobro novico. Vse se da urediti, le pametno je potrebno razporediti sredstva in poiskati različne možnosti financiranja. Spodaj zgodbi dveh parov, ki so vama lahko v pomoč.

MAŠA IN TADEJ sta za poroko porabila 15.000 evrov in celoten strošek pokrila sama. Ker sta se poročila zelo na hitro, niti nista imela veliko prihrankov, poleg tega sta želela ta dan doživeti z vsemi, ki jima veliko pomenijo. Njuna rešitev je bila HITRI KREDIT. Tadej je komitent NLB-ja, zato sva lahko zelo hitro najela kredit – od podpisa do izvedbe naloga za kredit je minilo le nekaj ur,« povesta. Nato sta poiskala cvetličarno, kjer sta se dogovorila za obročno odplačevanje cvetličnih šopkov. Z NLB-jevim hitrim kreditom sta dobila višji znesek z nižjo obrestno mero, ki sta ga poplačala v 12 mesecih.

Poročni proračun

NINA IN LUKA si želita manjšo poroko v krogu najožje družine. Ker je Nina šele pred kratkim dobila službo, Luka pa dela kot samostojni podjetnik in mu delo prinaša vsakoletna sezona, bodo del stroškov krili njuni starši. Najin delež bo znašal 5.000 evrov, in najela bosta LIMIT PRI NLB-ju. Ker Luka kot projektni delavec nima vedno enakih mesečnih dohodkov bosta limit odplačala, ko dobi večje naročilo. »Poznam svoj posel in svoje naročnike,« se nasmehne, »odločiti se morava le še, ali bova vzela redni ali izredni limit.« Pri rednem limitu jima je najbolj všeč to, da ga je mogoče uporabiti takoj, brez obiska banke. »Verjetno se bova kljub temu odločila za izredni limit, saj lahko dobiva večji znesek, ob tem pa ni mesečnega odplačevanja, saj nameravava limit vrniti v enem kosu,« pojasni Nina.

Več o možnostih financiranja si preberita v novi številki poročne revije Zaobljuba ali za nasvet poprosita v poslovalnici NLB.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

5 koristnih nasvetov neveste P...

Avtor: Polona Stanovnik

Polona in Gašper, sta najlepše fotografije njune poroke delila v naši ... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+