Od ideje do sanjske poroke

Avtor: 
Jani in Nina Pavec
skedenj, poročni prostor

Najina poroka, ki je bila plod najinih želja in domišljije, je z malo sreče postala resničnost. Prva največja želja je bila, da se poročiva v naravi in si pričarava čarobno vzdušje. Iskala sva primeren prostor, ki bi lahko bil kjerkoli v Sloveniji. Prostor, ki sva ga iskala, naju bi moral takoj pritegniti in navdušiti. A ker nihče ni ponujal poroke v skednju, sva se podala v raziskovanje svoje okolice. Našla sva velik skedenj v bližini najinega doma in takoj sva vedela, da je to tisto, kar iščeva. 

Pri okrasitvi in urejanju Skednja sva izbirala predvsem naravne materiale, kot so slama, seno, les, sadje in seveda cvetje – pšenično klasje ter sončnice. Vso dekoracijo sva pripravila kar sama, pomagali pa so tudi prijatelji, ki doma obdelujejo les.

V mislih sva imela preprosto poroko, a še vedno z veliko estetike in gracioznosti, kar poroka mora imeti. Najela sva še nekaj notranje opreme ter catering in 'ohcet' se je lahko začela.

Za najine goste je bila lokacija skrivnost, vse do takrat, ko so vstopili v Skedenj. Ko sva videla njihovo navdušenje, ki so ga izrazili nad ambientom, je bil poplačan ves najin trud. Takrat sva vedela, da sva pripravila res nekaj posebnega. Najbolj nama je bilo všeč sproščeno vzdušje, ki ga, mislim, lahko pričara samo narava.

Klici in elektronske pošte ljudi, ki so se zanimali za skedenj, v katerem je bila najina poroka, pa so vse skupaj še potrdili. Jasno je bilo, da v Sloveniji manjka takšnih lokacij, predvsem tako velikih, ki bi sprejele do 200 oseb.

Zato sva se odločila, da takšno poroko pripraviva tudi drugim parom, ki si želijo poroke v naravnem okolju. Nina, ki se sicer ukvarja tudi z organizacijo dogodkov, se bo potrudila, da tudi drugi pari podoživijo podobno izkušnjo, kot sva jo midva.

Doživite tudi vi sanjsko poroko v naravnem okolju sredi žitnih polj. Za vse informacije se lahko obrnete na www.skedenj.si ali na info@skedenj.si in z veseljem vam pomagamo pri uresničitvi vaših sanj.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+