Catering na poroki – Priporočila za super poročno izkušnjo

Avtor: 
Super Catering
catering, poročna pogostitev, super catering

Smo catering podjetje, ki stoji za tem, da mora biti vaš poročni dan najlepši dan na svetu, poročno slavje pa mora biti premišljeno in dovršeno do zadnjega detajla. Veliko vlogo tu nosi tudi poročna pogostitev, bolj znana kot catering na poroki. Hrano pripravljamo na sami lokaciji in jo postrežemo svežo, okusno in očem privlačno.

Za pripravo cateringa je potrebno poznati trende, predvsem pa je potrebno vaše želje, poročni koncept in zgodbo pretopiti tudi v catering ponudbo in nadalje v postrežbo, da je celotna poročna zgodba pravljična.

Trendi

Trendi se hitro menjajo, vendar trg že nekaj časa hrepeni po rustikalnem. Slovenija je tako majhna, da je težko govoriti o hitro menjajočih se trendih, zato se posledično catering bolj prilagaja izbranim lokacijam in stilu opreme lokacije, vsekakor pa tudi izrezanemu okusu ženina in neveste. Supercateringu so trendi pomembni, vendar je prvotnega pomena, da vsakršne želje dobro premislimo in hrano prezentiramo na način, da so vse jedi (poleg kreativno dekorirane lokacije) izvrstne, okusne in so prava paša za oči.

catering, poročna pogostitev, super catering

Določanje koncepta cateringa

Pri izbiri cateringa in pripravi ponudbe, je pomembno, da par posreduje čim več informacij, ki so pomembne, da definiramo potreben inventar, dekoracijo in pripravo ustreznega menija. Izredno pomembno je tudi, da naša izkušena poročna catering svetovalka postavlja prava vprašanja in izlušči vse informacije, da vam lahko pripravimo pravljično pogostitev na ključ.

Kaj ponuditi svatom na poroki

Stvari na vašem dogodku ne puščajte naključjem in izvedbo dogodka raje prepustite strokovnjakom, ki vas lahko razbremenijo in poskrbijo za vaše polno zadovoljstvo in sproščenost. Catering je tukaj absolutno priporočljivi, saj strokovnjaki poskrbimo, da se zabavate vi, vaša družina in vsi prijatelji. Dekoracija, postrežba, zadostne zaloge, časovna izvedba in vaša sproščenost pa so naša skrb in odgovornost.

catering, poročna pogostitev, super catering

Poročno slavje traja cel dan, zato je potrebno svate podkrepiti na približno 3 ure. Po obredu svate pričaka aperitiv in zanimiv ter okusen prigrizek z velikim poudarkom na svečanosti. Praviloma morate količinsko predvideti približno 6 prigrizkov na osebo.

Nato po treh urah druženja sledi glavna pogostitev, kjer je izredno priporočljivo, da se svatom ponudi večfazni meni, s hladno in toplo predjedjo, juho ter glavno jedjo. Ker se poroke v največji meri odvijajo v pomladanskem in poletnem času, je ključno, da se svatom ponudi bogat solatni bar zanimivih kombinacij. Če poročno slavje traja dolgo v noč, pa vsekakor ne smemo pozabiti tudi na večerni prigrizek.

Glavno pogostitev lahko izvedemo preko samopostrežnega bifeja, ali pa organiziramo streženo pogostitev, kjer se svatje vnaprej odločijo za vrsto menija. Večina parov se odloča za samopostrežni bife, saj pogostitev na ta način poteka veliko bolj sproščeno in časovno neobremenjeno. Meni je prilagojen vsaki poroki posebej, saj Supercatering jedi kreira, jih na novo odkriva in nikakor ne kopira.

catering, poročna pogostitev, super catering

Smo tudi specialisti pri pripravi sladkih prigrizkov in čudovite poročne torte, ki jo prav tako pripravimo glede na vaše želje in koncept poroke.

Storitev na ključ

Kot profesionalni catering partner, vam lahko pomagamo tudi pri izbiri prave lokacije, dekoraciji, oziroma celotni organizaciji poročnega dogodka na ključ. Ponašamo se z izredno usposobljeno kuharsko ekipo. Vse želje naša kuharska zasedba pretopi v meni s pridihom novih osnutkov jedi in čudovitih načinov prezentacije in postrežbe le-te. Pri tem upoštevamo tudi okuse najmlajših gostov.

catering, poročna pogostitev, super catering

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročna torta

Avtor: Zaobljuba.si

Že vesta kakšno poročno torto si bosta izbrala? Preberi več

Naslednja objava

Boho poroka na Gradu Otočec

Avtor: Zaobljuba.si

Boho stil poroke - da ti vzame sapo. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+