BALONI SO NAZAJ

Avtor: 
Zaobljuba.si
love

A mogoče kdo nima rad balonov? Velikih, majhnih, vodnih, napolnjenih z zrakom, s helijem, različnih oblik in različnih barv. Balonov, ki jih lahko zvežemo v verigo, jih spustimo iz stropa, privežemo z vrvico, da nam ne pobegnejo v zrak ali pa balonov, s katerimi lahko ustvarimo prave umetnine.

Baloni niso več namenjeni samo otroškim praznovanjem, ampak vsem in med te spada tudi poroka. Po zatišju se zdaj na poroke znova vračajo, kljub temu, da si jih mogoče tam ne predstavljamo najbolj, saj menimo, da na tako dovršen dogodek ne spadajo. Ampak dajmo premislit še enkrat. Odločite se lahko za enostavne dekoracije, kot tudi za prave umetnine.

poročni obok

Kako uporabiti balone na poroki? 

Baloni so na vajinem poročnem slavju lahko rdeča nit dekoracije. Uporabita jih lahko kjerkoli. Čudoviti so poročni oboki iz balonov, ki jih lahko postavite ob sprejemu gostov, na poročnem obredu ali pa seveda v posebnih kotičkih. Najbolj priljubljen je zagotovo foto kotiček. Samo predstavljajta si steno polno balonov, pred katero bodo svati stali v vrsti za eno prav posebno fotografijo. Tudi sladke kotičke lahko okrasita z baloni. In ne samo to, čisto majhni balončki lahko krasijo tudi torto.

poročni obok

sladki kotiček

Balone lahko uporabita kot dodatek k cvetlični dekoraciji svoje mize ali pa preprosto cvetlično dekoracijo v celoti nadomestijo. Pri svoji mizi naredita malce bolj bogato dekoracijo z več baloni, ki lahko visijo iz mize, ali pa s helijem napolnjeni lebdijo nad njo. Baloni s helijem so lahko tudi zanimiva popestritev miz za svate, saj so lahko z njimi označene mize. Na primer z različnimi barvami balonov ali pa z baloni v obliki številk. Si predstavljata, da na balon zapišeta tudi slavnostni meni? Ne pozabita tudi, da lahko z baloni v obliki črk ustvarita zanimive napise.

sladki kotiček

Otroci bodo nad baloni še posebej navdušeni, ampak oboževali jih bodo tudi odrasli. Za njih pripravita pikado igro. Veliko leseno površino polepita z majhnimi baloni in svatom v roke dajta pikado puščice. Pod predrtimi baloni se naj razkrijejo točke, ki so jih osvojili. In nekje ob strani imejta balone v rezervi, ker se bo kaj hitro zgodilo, da bodo igro želeli ponoviti.

balon

Ko bo čas za prvi ples, zaplešita z ogromnim helijevim balonom, v katerem naj bo še več bleščic ali konfetov. Na vrhuncu plesa ga prepičita in zaplešita med bleščicami. Namesto lampiončkov lahko v zrak z dobrimi željami svojih svatov spustita tudi balone. Navsezadnje…ljubezen je v zraku.

izpust balonov

Balone lahko danes dobimo v vseh mogočih oblikah in barvah, zato smo prepričani, da bosta našla ravne prave balone za vajino poroko.  Dekoracije lahko ustvarjata sama, ali pa delo prepustita strokovnjakom, ki bodo naredili prave umetnine.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Zakaj izbrati drugačno poročno...

Avtor: Deja Horvat

Na tako pomemben dan, kot je poroka mora biti šopek drugačen – poseben... Preberi več

Naslednja objava

Poročna dekoracija - detajli p...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna dekoracija je tista, ki lahko v veliki meri popestri celotno p... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+