Romantični vikend po poroki

Avtor: 
zaobljuba.si
Actum hotel, masažni bazen, razkošna soba, oddih po poroki

Sta tudi vidva med tistimi, ki jim ne uspe na medene tedne takoj po poroki?

Ob dandanašnjem natrpanem delovnem urniku si veliko parov ne more privoščiti medenih tednov takoj po poroki. Vseeno pa je to tisti čas, ko želita preživeti nekaj intimnih trenutkov popolnoma sama. Kljub časovni stiski se lahko razvajata ob podaljšanem vikendu nekje, kjer bosta imela ves dan čas samo za vajino ljubezen. V naši mali Sloveniji je veliko prečudovitih kotičkov, kjer se lahko razvajata v dvoje in sproščata na svežem zraku.

Našli smo simpatični hotel na Gorenjskem

Mislim, da ob iskanju hotela za praznovanje ljubezni vsi takoj pomislimo na kakšen simpatičen butični hotel. Seveda nas mora za popolno razvajanje pričakati lepo opremljena soba z masažnim bazenom, kozarčkom penine, sadja in še kakšen dober prigrizek. Tako se lahko pocrkljata v butičnem hotelu Actum, ki je najnovejši hotel v zgodovinskem središču Kranja le korak od spomenikov, trgovin in muzejev. 

hotel actum, rolls royce, katarina čas, oldtimerji, razkošni hotel

Zakaj je izbrani butični hotel tako poseben?

Vsaka soba je unikatno opremljena s perzijskimi preprogami na parketu, z beneškimi kristalnimi lestenci in s freskami na stropu. Gostom so na voljo ekskluzivne sobe z masažnimi bazeni. Prav tako lahko v mnogo sobah občudujete prekrasne freske, saj hotel stoji v skoraj 400 let stari hiši.Tema hotela je Rolls Royce, ki poteka skozi vse sobe.

restavracija, hotel actum, vinska klet, sonet, oddih po poroki, razvajanje

Ljubezen gre skozi želodec

Ob vsem sproščanju in raziskovanju okolice pa si bosta zagotovo zaželela tudi dobre hrane. Brez skrbi, sajsmo našli rešitev tudi za kulinarično razvajanje. Razvajala se bosta v hotelski restavraciji Sonet, ki nudi odlično kulinarično doživetje skupaj s paleto izvrstnih in posebnih slovenskih vin. Hotel ima tudi manjšo vinoteko v prvem nadstropju.

Vzemita si čas za vajino ljubezen in uživajta vse skupne trenutke.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+