Sledite svojim sanjam

Avtor: 
Deja Horvat
Poroka, poročna dekoracija, Idejka

Ste pri organizaciji poroke sledili željam bližnjih, ali ste sledili svojemu srcu? Preberite si nadaljevanje bloga Deje Horvat.

Ko je bil moj poročni dan, do katerega pot ni bila enostavna, mimo, sem v sebi zelo močno čutila, da lahko pomagam še kakšnemu paru slediti njegovim sanjam. Bodoča nevesta in ženin se poroke veselita, a ju hkrati bremenijo nasprotja med njunimi željami in pričakovanjem njunih povabljenih. Čutila sem, da nisva edina, ki sva se pred poroko znašla v dilemi, koga poslušati: sebe ali vse ostale, ki bi najin poročni dan radi speljali po svoje.

Rumeno - vijolična poroka, Idejka

Čudovito načrtovanje

Življenje je k meni pripeljalo mlado dekle, ki je bila na tem, da postane žena. Po vsakdanjem videzu ne bi rekla, da izstopa, a ko mi je začela pripovedovati, da so jo navdušili moji izdelki, ker ima rada nevsakdanje ideje, sem vedela, da ji lahko pomagam. Na svoji poroki sta s fantom želela izraziti svojo mladost, preprostost, igrivost, brezskrbnost, optimizem, ljubezen, upanje, vero v dobro, navdušenost nad neobičajnim. Na prvem srečanju sva brainstormali in kar naenkrat sem se zavedla, da mi je v njeni družbi prijetno in se počutim, kot da govorim s prijateljico. Več kot leto dni sva snovali, načrtovali, spreminjali, se usklajevali in pripravljali edinstveno poroko. Fant  je na sestankih povedal svoje mnenje, sicer pa je področje okrasitve zaupal svoji bodoči ženi.

Bo vse v redu?

Tako sva imeli celotno sliko poročnega dne pred očmi le midve z bodočo nevesto. Ta je o poročni dekoraciji pripovedovala tudi domačim in z bližajočim se dnem poroke ter dvomi je skrb, če bo vse res izgledalo ok, samo naraščala. Domači si namreč niso znali dobro predstavljati, kako točno bo vse skupaj izpadlo. Tako se je moja stranka o okrasitvi lahko pogovarjala le z mano, skozi pogovore pa sem postala tudi njena zaupnica pri odločitvah glede obleke, čevljev, barve posameznih dodatkov in drugih rešitev. 

Nepozaben poročni dan

Na poročni dan sta tako obula ona rumene čevlje s peto, on rumene nogavice. On je nosil vijolično kravato, ki se je skladala z njenim rumeno-vijoličnim poročnim šopkom iz blaga. Vsi povabljeni so nosili naprsne šopke z rožicami iz blaga, deklice pa lasnice z enakimi cvetovi. Z drzno rumeno in vijolično kombinacijo sta tako dobro pokazala svojo igrivost, s pompomi, ki so krasili dvorano poročnega slavja pa brezskrbnost, lahkotnost. Tudi elementi, ki so krasili cerkev in prostor civilnega obreda, so kazali na ljubezen, upanje, mladost, optimizem.

Rumeno - vijolična poroka, Idejka

 

Preberi si, kako je Deja načrtovala svojo poroko >>

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Upajta si biti drugačna

Avtor: Deja Horvat

Upajta si biti drugačna in sledita svojim željam. Preberi več

Naslednja objava

Pokažita, kdo sta, in zažarita...

Avtor: Deja Horvat

Idejka, ki stremi k unikatnim porokam, nam je zaupala še eno svojo por... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+