Kako pripraviti majhno in intimno poroko?

Avtor: 
Zaobljuba.si
intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

Ko pride do poročnega slavja, se veliko parov odloči pripraviti veliko poroko in povabiti vse svoje sorodnike in prijatelje. Ampak manjša – intimna poroka pomeni bolj osebno praznovanje. Ženin in nevesta lahko več časa preživita s svati, gostje se lahko bolj spoznajo in vsak lahko po svoje prispeva k poroki. Zato lahko rečemo, da imajo manjše poroke veliko prednosti.

OSTANITA PRI MAJHNEM BUDGETU

Lahko, da se bosta odločila, da je 4-hodni meni za 50 svatov boljša opcija kot pa klasično kosilo za 100 gostov. Odločiti se bosta morala, ali bosta število gostov omejila na minimum ali ne. Z omejitvijo gostov bosta privarčevala pri budgetu, s tem pa bosta lažje izpeljala poročni dan točno tako, kot sta si ga zamislila.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

Z GOSTI RAVNAJTA KRALJEVSKO

Majhna poroka vama omogoča, da zares poskrbita za svoje goste. Nastanita jih lahko v lepih apartmajih, pogostita jih lahko z vrhunskimi vini ... Manjša – intimna poroka pomeni, da lahko več denarja namenita detajlom, ki bodo poroki dali piko na i. Za darilca lahko izbereta najboljšo čokolado, za zdravice lahko uporabita vrhunski šampanjec, mize pa lahko okrasita z božanskimi cvetličnimi aranžmaji.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

POZORNA BODITA NA DETAJLE

Ko bodoči mladoporočenci planirajo majhno poroko, se v večini primerov odločijo, da ne bodo najeli poročnega organizatorja. Ne zavedajo pa se, da majhna poroka ne pomeni vedno lažje organizacije. Pri intimnih porokah so manjši detajli bolj izraziti, zato morata veliko pozornosti nameniti prav tem malim stvarem.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

NAJ BO ZABAVNO ZA VSE

To je skoraj najboljša stvar majhne poroke. To, da sta število svatov spravila na minimum, pomeni, da lahko vse svate na nekakšen način vključita v svojo poroko. Glede na obseg poroke lahko vsak od njih prebere lepo misel, lahko jih postavita v krog, vidva pa si izmenjata zaobljube, obkrožena z najdražjimi.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

PARTY ON

To je opcija za vse pare, ki imajo po poroki še vedno občutek krivde zaradi omejenega števila gostov. Če je za vaju pomembno, da se poročita v najožjem krogu ljubljenih, svoj dan pa bi še vedno želela ovekovečiti z vsemi svojimi prijatelji, lahko sestavita poseben seznam gostov in jih čez kakšen mesec povabita na zabavo ali piknik. Seveda to pomeni pripraviti še en ločen dogodek, a s prijatelji se bosta zabavala v bolj sproščenem okolju.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

POROČNE DESTINACIJE

Uporabita majhno število povabljencev v svojo korist, rezervirajta kočo v hribih ali pa na plaži. Tam lahko s svati preživite čudovit vikend in si poleg poroke ogledate še bližnje znamenitosti. Lahko tudi preživite dan na smučišču ali pa uživate v lokalnih kulinaričnih dobrotah in se še bolj povežete s svojimi dragimi.

intimna poroka, majhna poroka, zaobljuba.si

Foto: Shutterstock

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

V 6 korakih do popolne barvne ...

Avtor: Zaobljuba.si

Zbrali smo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati pravo barvno k... Preberi več

Naslednja objava

Kako narediti sedežni red na p...

Avtor: Zaobljuba.si

Sestavita tak sedežni red, da bo ustrezal prav vsem svatom na vajini p... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+