KAKO SVA SE POROČNE ORGANIZACIJE LOTILA MIDVA

Avtor: 
Marta Štefanič
Poroka Marta in Janez

Obstajajo punce, ki o svoji poroki razmišljajo že pol življenja in točno vedo, kakšno poročno obleko bodo imele, kje bo slovesnost potekala in kakšne rože bodo v njenem poročnem šopku. Obstajamo pa tudi takšne, ki o vsem začnemo razmišljati šele, ko nam naš dragi zastavi najpomembnejše vprašanje in mi izgovorimo tisti glasni 'DA'.

Ni pomembno, v katero skupino spadaš, saj – roko na srce – poroka v vsakem primeru pomeni veliiikooo organizacije, dogovarjanja, iskanja ponudnikov in idej, ki bodo ta najlepši dan naredili poseben in pisan na kožo nevesti. Kajti ta dan se vse vrti okoli nje in naši dragi to dobro vedo in nam zato pustijo proste roke pri organizaciji.

KAKO SVA SE POROČNE ORGANIZACIJE LOTILA MIDVA

Obema z možem so zelo pri srcu hribi in vsak konec teden, ko je lepo vreme, izkoristiva za pobeg nekam visoko. Logično torej, da sva za poroko izbrala nama posebno drag kraj v Julijskih Alpah, želela sva pa tudi, da je to intimen dogodek v krogu družine in najbližjih. Zato sva šele po končanem dogodku pripravila velik piknik za vse prijatelje. Torej, nikakor klasična poroka. In človek bi si mislil, da sva s tem obšla najpogostejše zagate. Pa sploh ni res! Kje naj bo zabava, kakšno pogostitev si želim, kje bom kupila poročni šopek, kakšna bo poročna dekoracija v prostoru in na mizah, komu naj dam izdelati vabila, ali bom poskušala sama narediti namizne šopke in kje naj kupim cvetje? 

ODKRILA SEM ZAOBLJUBO

Naslednje mesece sva tako izbirala poročni obleki, čevlje, ponudnika gostinskih storitev, iskala sva poročne lokacije, avtoprevoznika, glasbenike za cerkveni obred ter poročno torto in na veliko improvizirala. Informacije sem iskala na forumih in kmalu odkrila Zaobljubo. Res super stran z vsemi pomembnimi informacijami. Tam sva našla vse ponudnike, ki lahko soustvarjajo najin poročni dan; od frizerjev in make-up artistov, poročnih salonov, zlatarjev in cvetličarjev, do cateringa, poročnih lokacij, poročnih fotografov in na koncu med njimi izbrala catering, make-up artista in poročnega fotografa. In kar je najpomembneje, na koncu sva bila z vsemi izbranimi zelo zadovoljna. Na najpomembnejši dan se vrti vse okoli mladoporočencev in stres zaradi stvari, ki gredo lahko narobe, lahko pokvari najlepše spomine v tvojem življenju. 

Ker je poroka poleg vsega tudi velik finančni zalogaj, sem hotela kar največ stvari postoriti sama. Pri tem sem zelo uživala. Zdi se mi lepo, da nevesta v ta dan vplete tudi delčke sebe, poleg tega pa tako tudi precej prihraniš.

Poročni šopek

Prav na Zaobljubi sem našla največ idej in tako sem sama izdelala svoj poročni šopek,

Marta poročni čevlji

okrasila poročne čevlje, naredila poročna vabila, etikete za poročno vino, naprsne šopke,

Poročna dekoracija

izdelala sem dekoracijo in pripravila vazice ter svečnike za zabavo.

POSEBNO PRESENEČENJE

Za vse povabljene sva pripravila še posebno presenečenje. Poleg tiskanega poročnega vabila sva za vse goste na zabavi postavila spletno stran, polno majhnih presenečenj. Najino zgodbo sva predstavila skozi številne posrečene dogodke in tako marsikomu narisala nasmeh na obraz. In vsi so se strinjali, da tako domiselnega vabila na poroko še niso videli.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+