MAJA NAČRTUJE - s skodelico vroče čokolade načrtujem poroko

Avtor: 
Maja Bračič
Maja načrtuje poroko

Začelo se je tistega lepega poletnega popoldneva, ko sem za svoj rojstni dan prejela najlepše darilo, ki si ga ženska lahko želi.

Pa začnimo raje na začetku. Sem Maja, mamica trem navihanim deklicam, ženska z veliko odvečne energije, prijateljica, sestra in hči, po novem pa tudi bodoča žena. Obožujem prvo jutranjo kavo, ples in snežinke. Ustvarjam blog Mami z načrtom in sem avtorica Poročne zakladnice, dnevnika za pare. Ni težko ugotoviti, da je poroka moja velika ljubezen in šibka točka že od majhnih nog. Še danes se spomnim, kot bi bilo včeraj, kako sem, kot majhna deklica sanjala o veličastni beli obleki in trenutku, ko bom rekla odločilni DA. V mislih sem načrtovala svoj poročni dan ter sanjala o princu na belem konju.

Majhna deklica je zrastla v žensko in željo po poroki potisnila nekam v ozadje. Dokler nisem spoznala njega – mojo dušo dvojčico, osebo, ki me sprejema in ljubi točno takšno kakršna sem. Zaživela sva skupaj, si ustvarila družino in potem je, kot strela z jasnega, popolnoma nepričakovano priletelo vprašanje : SE BOŠ POROČILA Z MANO? Na najbolj nor in izviren način, čisto po njegovo.

Maja načrtuje sanjsko poroko

Malce v šoku a srečna do neba, sem tokrat resnično začela načrtovati in sanje korak za korakom spreminjati v resničnost. Skupaj sva predebatirala želje in na kup zmetala ideje ter kmalu ugotovila, da si želiva popolnoma enak poročni dan. Glave so bile polne kreativnih zamisli, a začeti je potrebno na začetku.

TRI NAJPOMEBNEJŠE STVARI PRI ZAČETKU NAČRTOVANJA

Lokacija, fotograf in ansambel so tri stvari, ki so nama tako pomembne, da sva bila pripravljena datum prilagoditi njihovi razpoložljivosti. Fotografinjo, ob kateri se brez težav sprostiva in se na ves glas smejiva. Lokacijo, ki nama veliko pomeni in ansambel, ki bo najin dan spremenil v noro zabavo. Sreča je bila na najini strani, vse tri stvari pa takoj odkljukane. Izbrala sva stil poroke, napisala seznam povabljencev in se prepustila zadnjim poletnim dnem.

Jesen nama prinaša toliko lepih in novih stvari. Komaj čakava hladne večere, ko bova s skodelico vroče čokolade v rokah, skupaj načrtovala najin dan.

Zaenkrat vam zaupam le to, da bo poroka v znamenju evkalipta in čudovitih potonik, da ne bo cerkvenega obreda in da bo civilni obred na prostem, pod milim nebom.

Z veseljem bom z vami delila trenutke najinega načrtovanja in vam tako pomagala z idejami.

Se beremo,

Maja

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Nevesta bom. Kje naj začnem?

Avtor: Petra Starbek

Ne veste kje začeti? Mi vam lahko pomagamo. Preberi več

Naslednja objava

Nevestin dnevnik: Zatišje pred...

Avtor: Tjaša Kokalj

Ko so vse glavne stvari urejene, pride čas mirovanja oziroma neko zati... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+