MAJA NAČRTUJE - NAJVEČJI IZZIV PRI NAČRTOVANJU POROKE

Avtor: 
Maja Bračič
Poročna dekoracija 2019

Naša Maja - Mami z načrtom, nadaljuje z načrtovanjem poroke. Preberite, kakšne izzive rešuje :). 

Lahko bi rekli, da so priprave v polnem teku in da sem se počasi začela zavedati, da se najin dan počasi a vztrajno bliža. Vse želim imeti pripravljeno pravi čas, saj bi se zadnji mesec rada posvetila sama sebi. Dobesedno. Po vseh težavah z iskanjem popolne lokacije za poročni obred na prostem, sva končno našla tisto pravo in civilni obred sva lahko prijavila na matičnem uradu.

IZBIRA LOKACIJE ZA CIVILNI OBRED

Za prijavo na zunanji lokaciji sva porabila kar precej časa, saj sva imela na poti do cilja kar precej ovir. Prva lokacija na seznamu nama je padal v vodo, ker žal nisva pridobila dovoljenje lastnika. Druga na seznamu je imela toliko negativnih dejavnikov, da sva jo kar hitro izločila in se lotila iskanja tiste prave. Našla sva jo, a naj še zaenkrat ostane skrivnost.

Poročna glasba

Pošteno sva zagrizla v načrtovanje in se začela počasi soočati z velikimi odločitvami. Mitja precej časa posveča izbiri pesmi in si dela zapiske vseh tistih, ki bi jih želel poslušati na civilnem obredu in na zabavi. Sama pa sem se podala v svet dekoracije in detajlov, ki so mi neverjetno pomembni. Priznam, da sem za trenutek pomislila, da bi ta del prevzela nase in bi celotno okrasitev opravila sama, a sem hitro stopila na realna tla in poiskala nekoga, ki bo to delo opravil mirno, spontano in predvsem profesionalno.

Nikoli nisem bila posebej navdušena nad organizatorji porok, saj sem bila prepričana, da je organizacija poroke mačji kašelj, dokler nisem sama padla v velik svet načrtovanja.

POROČNI ORGAZNIZATOR

Predala sem precejšni del organizacije in moram povedati, da se počutim odlično. Vendarle pa priznam, da mi nekaj ne da miru. Dejstvo, da sem izgled svoje poroke predala v roke nekoga drugega mi predstavlja največji izziv. Po naravi sem človek, ki ima rad vse pod nadzorom in redkokaj prepušča naključju. Težko se soočam s tem, da bom samo deklica iz ozadja in da bo levji delež na ramah nekoga drugega, a se predobro zavedam, da sama ne bi zmogla. To je velik korak zame, ampak naučila sem se zaupati in vem, da sem izbrala pravo osebo, ki bo poslušala moje želje, mi pomagala pri izbiri in mi pomagala pripraviti ta dan tako, da mi bo za vedno ostal v spominu kot najlepši in najbolj popoln dan.

Če kompliciram? Seveda. Kot bodoča nevesta si pridržujem pravico, da sem na trenutke malo zakomplicirana. Pa saj vendar načrtujem najin dan, ki si ga želim za vedno zapomniti po tem, da je bil točno takšen, kot sva si ga želela.

Samo enkrat se bom poročila, zakaj ne bi bil ta enkrat več kot popoln?

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

TOP POROČNI TRENDI LETA 2019

Avtor: Zaobljuba.si

Spoznaj poročne trende za leto 2019. Preberi več

Naslednja objava

MAJA NAČRTUJE - s skodelico vr...

Avtor: Maja Bračič

Nekaj naslednjih mesecev boste lahko spremljali načrtovanje poroke sim... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+