NEVESTA Z NAJLEPŠO PRIČESKO

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročna pričeska

Poleg poročne obleke je izbor pričeske izrednega pomena za vsako bodočo nevesto. Spuščeni ali speti lasje, mi menimo, da prav modni dodatki v laseh naredijo pričesko izjemno.

Sveže, dišeče CVETJE V LASEH? ja!

Nadaljuj nit svojega poročnega šopka še v laseh. Tako boš videzu dodala svežino, pravljičnost. Sicer pa cvetje v laseh ni priljubljen dodatek le na svečanih priložnostih, kot je poročni dan, zato zgodbo posebne okrasitve las nadaljuj tudi v jutro po poroki. Tako si boš za vedno zapomnila prvi dan v zakonu – zaslužiš si, da ga preživiš kot kraljica.

Če si izbrala tančico za poročni obred, ji ob robovih vseeno dodaj majhne cvetke. Tako bo tvoja poročna pričeska tudi po koncu poročnega obreda, ko boš slednjo pospravila, opazna in posebna. Predlagamo ti  drobne cvetke češnje.

Poročni nakit

Pobrskaj še med fotografijami naših čudovitih poroke, kjer najdeš veliko nevest, ki so kot poročni dodatek uporabile sveže cvetje.

Si bolj za perle ali svetleče kamnčke?

Potem namesto cvetja izberi večno moderne perle, bisere ali svetleče kamnčke, kateri so lahko prilepljeni na špangice ali obroček. Ne pozabi uskladiti z izbranim dodatkov še uhanov in drugega nakita, ki ga boš nosila na svoj poročni dan. Tvoja domišljija naj bo brezmejna in želimo ti obilo lepih trenutkov pri iskanju popolnega dodatka za poročno pričesko.

Dodatek za poročno pričesko

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+